Konferenser med snöskor | Ski Unlimited

Snöskor

Att snöskovandra är en av de enklaste vinteraktiviteterna du kan göra. Det krävs inga som helst förkunskaper och alla som kan gå, kan även gå med snöskor. Tillsammans med en rutinerad guide tar ni er långt från skidliftar, vägar och skoterleder och vandrar genom orörd natur upp mot toppen.

Resor med Snöskor

 • Courmayeur / Italien

  Courmayeur har i många år varit Ski Unlimiteds bas i Alperna vilket gör att vi känner till allt som är värt att veta, vare sig det gäller att hålla liften igång en extra timma, boka ett bord i solen som egentligen inte går eller få förtur i skiduthyrningen.

 • Mayrhofen / Österrike

  Mayrhofen är en av Alpernas mest populära orter. Förutom skidåkning är vintervandring på välpreparerade leder, längdåkning, ”snow-tubing”, skoter och snöskovandring några av de härliga vinteraktiviteter som Mayrhofen erbjuder.

 • Kitzbühel / Österrike

  Kitzbühel är en av Österrikes mest kända vintersportsorter med ett av världens bästa skidområden. En konferensresa till denna klassiker bjuder på 168 km välpreparerade pister och oändliga möjligheter för den som föredrar att åka utanför pisterna.

 • Sierra Nevada / Spanien

  Vid foten av den mäktiga bergskedjan Sierra Nevada ligger Spaniens sydligaste region Andalusien. Här väntar en perfekt kombination av pulserande städer, äventyr, kultur, vackra bergsbyar och underbar skidåkning – allt under en och samma resa.

 • Kaprun / Österrike

  Konferensresa Kaprun

  Från den snövita glaciären på Kitzsteinhorn, 3029 meter över havet, visar sig området Zell am See-Kaprun från sin vackraste sida. Myten Kitzsteinhorn är mer än en glaciär, den är Österrikes första glaciärskidområde och ensam i sitt slag. Dessutom en alpin upplevelse 365 dagar om året.

 • Engelberg / Schweiz  

  I Engelberg kan ni åka skidor från Klein Titlis på 3 030 meter. På vägen upp i den roterande liften passerar ni ovanför den imponerande glaciären. Åker ni ända ner i dalen har ni en timme senare passerat några glaciärsprickor och gödselstackar och pisten avslutas abrupt vid en schweizisk afterski.

 • Grindelwald / Schweiz

  Grindelwald ligger i en av de mest spektakulära bergsmiljöer som finns i Europa, mitt i Berner Oberland omgiven av dramatiska och sägenomspunna toppar; Eiger, Mönch och Jungfrau.

 • Garmisch Partenkirchen / Tyskland

  Zugspitze med sina 2 962 meter är Tysklands högsta bergstopp och ett fantastiskt utflyktsmål. Man behöver inte vara bergsbestigare för att nå toppen. Den supermoderna kabinliften som går ända till toppen slog vid sin öppning i december 2017 tre ”kabinlift-rekort” – högsta liftstolpen (127 m), högsta höjdskillnaden (1950 meter) och längsta färden (3213 m). En färd som kan få passagerarna att nästan tappa andan.

 • Cervinia / Italien

  Med tre ord kan man beskriva den italienska skidorten Cervinia vid foten av Matterhorn: La Dolce Vita – Det Ljuva Livet. Få människor vet hur man tar vara på livets goda som italienarna.

 • Westendorf / Österrike  

  Westendorf är placerat på en solig platå mitt i Brixen-dalen, långt bort från trafikens buller. Den bildsköna byn är helt omgiven av berg och betraktas som länken mellan Österrikes två största sammanlänkade skidsystem, Skiwelt Wilder Kaiser Brixental och det kanske mer välkända Ski Area Kitzbühel/Kirchberg. Från Westendorf kan man alltså njuta av båda dessa områden.

 • Grandvalira / Andorra

  Konferensresa Andorra

  Det bästa med skidåkningen i Andorra är att man får vara ensam om snön. Tänk dig en lagom lutande sluttning med några decimeter glittrande nysnö. Du lägger de första spåren. Efter ett varv kommer du upp igen och det är bara dina spår som syns. Det är nämligen knappt någon annan som lämnar pisterna efter ett stort härligt snöfall i Andorra.

 • Chamonix / Frankrike

  Vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc (4810 meter) ligger Chamonix-Mont-Blanc. Nere i byn är bergssiluetterna överväldigande och det är svårt att förstå var man ska kunna åka skidor. Mont Blanc är kanske inte det mest imponerande berget från byn med sina runda snöhätta jämfört med andra toppar. Balmat och Paccard var de första som nådde toppen redan 1786, då Chamonix tillhörde Kungadömet Sardinien. En annan del av historien är att Chamonix ordnade den första vinter-olympiaden 1924.

 • /

  Serre Chevalier är benämningen av 4 närliggande byar som alla erbjuder fantastisk skidåkning och mycket sol. Stämningen är avslappnad och det märks på atmosfären i byn att Serre Chevalier ligger i alpernas sydvästra del, nära både Italien och Provence. Byns cirka 300 soldagar per år bidrar även till ett långsammare tempo. Hit åker man helt enkelt för att njuta av livet, solen och av ett matutbud som fokuserar på det italienska och franska köket.

 • La Thuile / Italien

  Konferensresa Aosta

  La Thuile är en charmig Italiensk liten bondby i fransktalande delen av Aostadalen, just nedanför Lilla St Bernardspasset på gränsen till Frankrike. La Thuile ligger på 1440 meter och tillhör ett av de mest snösäkra områdena i Alperna.

 • Davos / Schweiz

  Konferensresa Alperna

  Davos är en riktig vintersportklassiker och erbjuder skidåkning i världsklass. Granne med Klosters består skidområdet av totalt fem sammanlänkade skidsystem. I schweizisk anda är systemet effektivt och high tech – det vill säga lite lift och mycket skidåkning.

 • Andermatt / Schweiz

  Bland de första intrycken en besökare slås av när man närmar sig Andermatt är att tiden nästan verkar ha stått still i dalgången - här är charmigt pittoreskt. Andermatt erbjuder traditionella och trevliga restauranger och nattlivet är samlat till några få barer. Detta gör att orten är en bra destination när man vill umgås med sina kollegor.

 • Laax / Schweiz  

  Konferensresa Laax

  Endast 1,5 timme från Zürich hittar ni ett av Europas största och mest snösäkra skidområden – Flims Laax Falera. Med över 230 km pist finns här mycket att utforska. Ni kan välja mellan välpreparerade pister, som passar utmärkt för långa skärande svängar, parker för jibbing eller offpist av olika slag. Högsta skidåkning i området är Voralb glaciären på 3 018 meter över havet.

 • Zermatt / Schweiz

  Zermatt lockar turister året om och här finns ett gediget utbud av både restauranger och nöjesliv. Byn är omgiven av hela 14 bergstoppar som når över 4 000 meter, däribland Schweiz högsta, Monte Rosa 4634 m ö h. Det är drygt 150 år sedan Zermatts ikoniska tobleroneberg Matterhorn bestegs för första gången.

 • Åre / Sverige  

  Konferensresa Åre

  Åre är Skandinaviens mest internationella skidort, grundat 1909 och blev för ett par år sedan utsedd till en av världens bästa skidorter. Det var resemagasinet Condé Nast Traveller som rankade de tio bästa alpina turistmålen i världen och Åre placerade sig på denna lista. Det som lyftes fram var att Åre passar alla typer av skidåkare, har en bra afterski och ett stort utbud av aktiviteter utöver skidåkningen.

 • Järvsö / Sverige  

  Släpp loss kreativiteten och leklusten i Hälsingeskogarna. Sveriges andra alpina anläggning invigdes år 1937, vilket var en stor dag i Järvsö. På åttiotalet påbörjades utbyggnad av systemet och det utvecklas hela tiden till att skapa en skidort som har snötillgång tidigt på säsongen.

 • Hopfgarten / Österrike  

  Här i hjärtat av Brixental hittar du tyrolsk gästfrihet, utmärkta skidanläggningar och fridfulla bergsvyer, långt bort från trafikens buller. I Hopfgarten vandrar du längs mysiga pastellfärgade gator och vitkalkade gränder, förbi ett inbjudande litet torg och ståtliga alphotell som har lockat besökare till Tyrolen i hundratals år. Den här marknadsstaden vid majestätiska Hohe Salves fot är regionen Brixentals största kommun och ekonomiska nav.

 • Scheffau / Österrike  

  Den lilla byn Scheffau är en av de sju byarna som ligger vid foten av det vackra bergsområdet Wilder Kaiser i Tyrolen. Både sommar och vinter erbjuder området massor av aktiviteter förutom de storslagna vyerna.

 • Schladming / Österrike

  Schladming är en liten stad/by som ligger vid foten av berget Planai i den nordvästliga delen av Steiermark på gränsen till delstaterna Salzburg och Oberösterreich. För svenskar är Schladming mest känt som en skidort men här finns många roliga aktiviteter att göra även under sommarhalvåret.

 • St Anton / Österrike

  Skidområdet St. Anton am Arlberg med byarna St. Anton, St. Christoph, Stuben, Zürs och Lech hör definitivt till världens klassiska skidorter. Det var faktiskt i detta område den alpina skidåkningen såg dagens ljus!

 • Lofoten / Norge  

  Konferensresa Lofoten

  Långt ovanför polcirkeln sträcker Lofotenöarna ut sig i nordnorska havet och den som är ute efter oförglömliga naturupplevelser lär inte bli besviken. Vyerna och vandringarna är magiska och det djurlivet rikt på bland annat mäktiga havsörnar, kaskelottval, lodjur och späckhuggare.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.