Konferenser med snöskor | Ski Unlimited

Snöskor

Att snöskovandra är en av de enklaste vinteraktiviteterna du kan göra. Det krävs inga som helst förkunskaper och alla som kan gå, kan även gå med snöskor. Tillsammans med en rutinerad guide tar ni er långt från skidliftar, vägar och skoterleder och vandrar genom orörd natur upp mot toppen.

Resor med Snöskor

 • Méribel / Frankrike

  Les 3 Vallées skidområde ligger i Savoyen i Frankrike, i de norra Alperna. Det är världens största skidområde med 600 km pistade backar som direkt förbinder tre bergsdalar och flera internationellt kända skidorter, inklusive skidorten Méribel. Skidåkningen i Les 3 Vallées är oöverträffad – och enkel. Trots att skidområdet sträcker sig över ett stort område är de många förbindelserna mellan orter och dalar moderna och effektiva.

 • Alagna / Italien

  Konferensresa Alagna

  Inget är som Italien! Maten, människorna, stämningen och världens godaste cappuccino - i kombination med fantastisk skidåkning. Alagna känt för sin lätt-tillgängliga offpistskidåkning i "freeriders paradise". Här trivs våra grupper bäst som gillar utmanande skidåkning i både skogsterräng och mer högalpin miljö. Förutom Alagna har man tillgång till skidåkning i Gressoney och Champoluc.

 • Andermatt / Schweiz
 • Grandvalira / Andorra

  Konferensresa Andorra

  Det bästa med skidåkningen i Andorra är att man får vara ensam om snön. Tänk dig en lagom lutande sluttning med några decimeter glittrande nysnö. Du lägger de första spåren. Efter ett varv kommer du upp igen och det är bara dina spår som syns. Det är nämligen knappt någon annan som lämnar pisterna efter ett stort härligt snöfall i Andorra.

 • Bansko / Bulgarien

  Konferensresa Bansko

  Skidåkning i Östeuropa är för många ett outforskat kapitel men bara tanken på att åka skidor i Bulgarien gör att det kittlar till i magen. Vi landar i den Bulgariska huvudstaden Sofia och har nu tagit sikte på skidorten Bansko som ligger i Pirinbergen i de sydvästra delarna av landet, en resa på cirka två och en halv timme.

 • Cervinia / Italien

  Med tre ord kan man beskriva den italienska skidorten Cervinia vid foten av Matterhorn: La Dolce Vita – Det Ljuva Livet. Få människor vet hur man tar vara på livets goda som italienarna.

 • Chamonix / Frankrike

  Vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc (4810 meter) ligger Chamonix-Mont-Blanc. Nere i byn är bergssiluetterna överväldigande och det är svårt att förstå var man ska kunna åka skidor. Mont Blanc är kanske inte det mest imponerande berget från byn med sina runda snöhätta jämfört med andra toppar. Balmat och Paccard var de första som nådde toppen redan 1786, då Chamonix tillhörde Kungadömet Sardinien. En annan del av historien är att Chamonix ordnade den första vinter-olympiaden 1924.

 • Champoluc / Italien

  Inget är som Italien! Maten, människorna, stämningen och världens bästa kaffe i kombination med fantastisk skidåkning i Monterosasystemet – här kan man njuta i fulla drag.

 • Vail / USA

  Vail, Colorado ligger redo för att ta emot er på en helt oförglömlig konferens! Här finns skidåkning för alla som vill och spännande aktiviteter för dem som inte vill skida.

 • Courmayeur / Italien

  Courmayeur har i många år varit Ski Unlimiteds bas i Alperna vilket gör att vi känner till allt som är värt att veta, vare sig det gäller att hålla liften igång en extra timma, boka ett bord i solen som egentligen inte går eller få förtur i skiduthyrningen.

 • Damüls / Österrike

  Konferensresa Damüls

  Damüls ligger på 1428 m höjd i dalen Argenbach och är ett skidområde lika mångsidigt som det är stort. De två skidområdena Damüls och Mellau är sammanlänkade sedan 2009 genom kabinliften som kopplar samman topparna. 2009 fick Damüls titeln som den ”Snösäkraste byn i världen” för att det faller i snitt 9,3 m nysnö per säsong!

 • Davos / Schweiz

  Konferensresa Davos

  Davos är en riktig vintersportklassiker och erbjuder skidåkning i världsklass. Granne med Klosters består skidområdet av totalt fem sammanlänkade skidsystem. I schweizisk anda är systemet effektivt och high tech – det vill säga lite lift och mycket skidåkning.

 • Engelberg / Schweiz  

  I Engelberg kan ni åka skidor från Klein Titlis på 3 030 meter. På vägen upp i den roterande liften passerar ni ovanför den imponerande glaciären. Åker ni ända ner i dalen har ni en timme senare passerat några glaciärsprickor och gödselstackar och pisten avslutas abrupt vid en schweizisk afterski.

 • Garmisch Partenkirchen / Tyskland

  Zugspitze med sina 2 962 meter är Tysklands högsta bergstopp och ett fantastiskt utflyktsmål. Man behöver inte vara bergsbestigare för att nå toppen. Den supermoderna kabinliften som går ända till toppen slog vid sin öppning i december 2017 tre ”kabinlift-rekort” – högsta liftstolpen (127 m), högsta höjdskillnaden (1950 meter) och längsta färden (3213 m). En färd som kan få passagerarna att nästan tappa andan.

 • Gressoney / Italien

  Till Gressoney åker man för skidåkningen. Och för maten. Vi är ju ändå i Italien. Här är afterskin eller det röjiga nattlivet inte lika intensivt som i Österrike. Däremot finns det många mysiga barer och restauranger, vilket gör den lilla alpbyn lämplig både för skidfantaster och företag som vill ha känslan av att ha hela byn för sig själva! Efter en resa till Gressoney kommer du garanterat hem med ro i själen och ordentligt trötta ben.

 • Grindelwald / Schweiz

  Grindelwald ligger i en av de mest spektakulära bergsmiljöer som finns i Europa, mitt i Berner Oberland omgiven av dramatiska och sägenomspunna toppar; Eiger, Mönch och Jungfrau.

 • Hopfgarten / Österrike  

  Här i hjärtat av Brixental hittar du tyrolsk gästfrihet, utmärkta skidanläggningar och fridfulla bergsvyer, långt bort från trafikens buller. I Hopfgarten vandrar du längs mysiga pastellfärgade gator och vitkalkade gränder, förbi ett inbjudande litet torg och ståtliga alphotell som har lockat besökare till Tyrolen i hundratals år. Den här marknadsstaden vid majestätiska Hohe Salves fot är regionen Brixentals största kommun och ekonomiska nav.

 • Järvsö / Sverige  

  Hälsinglands pärla

  Släpp loss kreativiteten och leklusten i Hälsingeskogarna. Sveriges andra alpina anläggning invigdes år 1937, vilket var en stor dag i Järvsö. På åttiotalet påbörjades utbyggnad av systemet och det utvecklas hela tiden till att skapa en skidort som har snötillgång tidigt på säsongen.

 • Kaprun / Österrike

  Konferensresa Kaprun

  Från den snövita glaciären på Kitzsteinhorn, 3029 meter över havet, visar sig området Zell am See-Kaprun från sin vackraste sida. Myten Kitzsteinhorn är mer än en glaciär, den är Österrikes första glaciärskidområde och ensam i sitt slag. Dessutom en alpin upplevelse 365 dagar om året.

 • Kitzbühel / Österrike

  Kitzbühel är en av Österrikes mest kända vintersportorter med ett av världens bästa skidområden. En konferensresa till denna klassiker bjuder på 188 km välpreparerade pister och oändliga möjligheter för den som föredrar att åka utanför pisterna.

 • La Thuile / Italien

  La Thuile är en charmig Italiensk liten bondby i fransktalande delen av Aostadalen, just nedanför Lilla St Bernardspasset på gränsen till Frankrike. La Thuile ligger på 1440 meter och tillhör ett av de mest snösäkra områdena i Alperna.

 • Laax / Schweiz  

  Konferensresa Laax

  Endast 1,5 timme från Zürich hittar ni ett av Europas största och mest snösäkra skidområden – Flims Laax Falera. Med över 230 km pist finns här mycket att utforska. Ni kan välja mellan välpreparerade pister, som passar utmärkt för långa skärande svängar, parker för jibbing eller offpist av olika slag. Högsta skidåkning i området är Voralb glaciären på 3 018 meter över havet.

 • Mayrhofen / Österrike

  Mayrhofen är en av Alpernas mest populära orter. Förutom skidåkning är vintervandring på välpreparerade leder, längdåkning, ”snow-tubing”, skoter och snöskovandring några av de härliga vinteraktiviteter som Mayrhofen erbjuder.

 • Mürren / Schweiz

  Konferensresa Mürren

  En av alpernas mäktigaste utsikter får man från den schweiziska byn Mürren, den blifria byn på en klippavsats.

 • Narvik / Norge

  Konferensresa Narvik

  Mellan hav och fjord, i nordligaste Norge ligger Narvik. På vintern åker man skidor samtidigt som man har utsikt över havet, tack vare fjällen som stupar brant ner i Atlanten. Kontrasten mellan bergstoppar och öppna fjordar är vidunderlig, och det är få platser på jorden där du kan uppleva fjäll och hav samtidigt.

 • Saas-Fee / Schweiz

  Saas-Fee ligger på en högplatå 1 800 m.ö.h. i den schweiziska kantonen Wallis nära italienska gränsen. Byn är bilfri och ligger vid foten av Schweiz högsta berg, Dom 4 545 m.ö.h.

 • Sauze d'Oulx / Italien

  Via Lattea i Piemonte – den perfekta kombinationen av italiensk tillbakalutad atmosfär med läcker mat och utsökt kaffe och fransk skideffektivitet! Skidområdet Via Lattea (betyder vintergatan) sträcker sig från Sauze d’Oulx i öster, genom de tidigare OS-byarna San Sicario, Cesana och Sestriere, via Clavière och över gränsen in i franska Montgenèvre.

 • Scheffau / Österrike  

  Den lilla byn Scheffau är en av de sju byarna som ligger vid foten av det vackra bergsområdet Wilder Kaiser i Tyrolen. Både sommar och vinter erbjuder området massor av aktiviteter förutom de storslagna vyerna.

 • Schladming / Österrike

  Schladming är en liten stad/by som ligger vid foten av berget Planai i den nordvästliga delen av Steiermark på gränsen till delstaterna Salzburg och Oberösterreich. För svenskar är Schladming mest känt som en skidort men här finns många roliga aktiviteter att göra även under sommarhalvåret.

 • Serre Chevalier / Frankrike

  Serre Chevalier är benämningen av 4 närliggande byar som alla erbjuder fantastisk skidåkning och mycket sol. Stämningen är avslappnad och det märks på atmosfären i byn att Serre Chevalier ligger i alpernas sydvästra del, nära både Italien och Provence. Byns cirka 300 soldagar per år bidrar även till ett långsammare tempo. Hit åker man helt enkelt för att njuta av livet, solen och av ett matutbud som fokuserar på det italienska och franska köket.

 • Sierra Nevada / Spanien

  Vid foten av den mäktiga bergskedjan Sierra Nevada ligger Spaniens sydligaste region Andalusien. Här väntar en perfekt kombination av pulserande städer, äventyr, kultur, vackra bergsbyar och underbar skidåkning – allt under en och samma resa.

 • St Anton / Österrike

  Skidområdet St. Anton am Arlberg med byarna St. Anton, St. Christoph, Stuben, Zürs och Lech hör definitivt till världens klassiska skidorter. Det var faktiskt i detta område den alpina skidåkningen såg dagens ljus!

 • Stöten / Sverige

  Stöten i Sälen är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 398 meter. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns 50 backar som passar alla skidåkare, från mycket lätta backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. I Stöten har alla stugor ski-in ski-out, så glöm trassliga transporter till backarna

 • Tokyo & Hakuba / Japan

  Konferensresa Tokyo

  Tokyo är med största sannolikhet världens största storstadsområde (yta som Skåne) med ca 35 miljoner trevliga och extremt vänliga människor. Staden sover aldrig och allt är lite lagom galet. Här finns glittrande neon i Shibuya, lyx i Roppongi, hipsters i Shinjuku, överdrivet sminkade lolitas i Yoyogiparken, barer med kitsch i extas plus parker, tempel och badhus fulla av andlighet för att hämta andan.

 • Trysil / Norge  

  Konferensresa Trysil

  Närmare och enklare än så här blir det inte att förlägga en skidkonferens i Norge. Trysil ligger bara 4 mil från Sverigegränsen och är Norges största skidanläggning och en av Skandinaviens mest välbesökta alpindestinationer.

 • Vemdalen / Sverige

  Vintermeckat Vemdalen

  Bara tanken på att åka skidor i Vemdalen kan omedelbart väcka reslust hos många. Kanske sitter du just nu på ett kontor med en trist grå utsikt och snöslask utanför fönstret? I Vemdalen väntar snön, fantastisk skidåkning och möjligheten till upplevelser som kan bli beroendeframkallande. Som tur är finns det ett enkelt botemedel mot skidabstinens: Planera din resa till Vemdalen redan denna vinter!

 • Westendorf / Österrike  

  Westendorf är placerat på en solig platå mitt i Brixen-dalen, långt bort från trafikens buller. Den bildsköna byn är helt omgiven av berg och betraktas som länken mellan Österrikes två största sammanlänkade skidsystem, Skiwelt Wilder Kaiser Brixental och det kanske mer välkända Ski Area Kitzbühel/Kirchberg. Från Westendorf kan man alltså njuta av båda dessa områden.

 • Whistler / Kanada

  Tänk er världens bästa skidorter uppdukade på en buffé. Från den plockar ni det bästa från varje ort. Då förstår ni vad Whistler har att komma med. Whistler är numera mer av en stad men gemytligheten är intakt. Till exempel är nästan hela centrum avstängt för biltrafik.

 • Vålådalen / Sverige

  Vålådalen är en fantastisk plats vid vägens ände där du får tillfälle att utforska vinterns alla olika aktiviteter. Längdskidor, turskidor, topptur eller skidskytte. Självklart finns det även ännu fler aktiviteter att välja mellan och gruppen kan även hyra sina egna badtunnor att koppla av i efter en härlig dag.

 • Zakopane / Polen
 • Zermatt / Schweiz

  Konferensresa Zermatt

  Zermatt lockar turister året om och här finns ett gediget utbud av både restauranger och nöjesliv. Byn är omgiven av hela 14 bergstoppar som når över 4 000 meter, däribland Schweiz högsta, Monte Rosa 4634 m ö h. Det är drygt 150 år sedan Zermatts ikoniska tobleroneberg Matterhorn bestegs för första gången.

 • Åre / Sverige  

  Åre är Skandinaviens mest internationella skidort, grundat 1909 och blev för ett par år sedan utsedd till en av världens bästa skidorter. Det var resemagasinet Condé Nast Traveller som rankade de tio bästa alpina turistmålen i världen och Åre placerade sig på denna lista. Det som lyftes fram var att Åre passar alla typer av skidåkare, har en bra afterski och ett stort utbud av aktiviteter utöver skidåkningen.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.