Konferensresor i Italien | Ski Unlimited

Italien

Vårt Italien är ett konstant tillstånd av förälskelse. Passionen finns hela tiden omkring dig, redo att slå till när du minst anar det. Den lurar i en välgjord pasta vongole vid Comosjön, frodas i en proffsigt fräst espresso stretto på pistrestaurangens uteservering, eller smyger sig sakta på under en magisk glaciärvandring med utsikt mot Mont Blanc. Vi är fullkomligt förförda av Courmayeur och har haft vår bas i Alperna där under flera års tid, men med oss ligger hela Italien för dina fötter.

  Cervinia

  Cervinia är Aostadalens högst belägna skidort med åkning i världsklass. Skidsystemet är sammankopplat med Zermatt och är ett av de största i Europa, tack vare den höga höjden är Cervinia mycket snösäkert. Här hittar man även några av Alpernas bästa pistrestauranger, där man kan avnjuta sin lunch i solen.

  Courmayeur

  Courmayeur är en av flera kända skidorter i Aosta-dalen. Byn ligger vid foten av alpernas högsta berg Mont Blanc och har sedan länge varit en av våra favoriter i Italien. Naturen är spektakulär med glaciärer och spetsiga bergstoppar på över 4000 meter.

  La Thuile

  La Thuile är en charmig Italiensk liten bondby i fransktalande delen av Aostadalen, just nedanför Lilla St Bernardspasset på gränsen till Frankrike. Byn La Thuile ligger på 1440 meter och tillhör ett av de mest snösäkra områdena i Alperna.

  Många känner till den franska Rivieran med dess pulserande städer och vita stränder. Vad många inte känner till är att endast en timme från Nice, på den italienska sidan, ligger Ligurien.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.