Konferensresor i Portugal | Ski Unlimited

Portugal

Lissabon och Portugals riviera med orten Cascais är några av våra mest omtyckta konferensresmål i Portugal. Lissabon är som ett litet San Francisco med branta backar, spårvagnar och färgglada hus. Fiske- och badorten Cascais är en lugnare fiskeby med färgglada båtar, ett levande affärsliv och många matställen som serverar havets läckerheter. Surfing och vandringar i Sintrabergen, golfrundor, danslektioner, stadsrundturer, portvinsprovningar och matlagningskurser – listan på roliga aktiviteter, vid sidan om mötestiden i båda orterna, kan göras lång.

    Estorilkusten har i många år kallats för Portugals motsvarighet till Franska Rivieran. Här möts gammalt och nytt i en vacker symbios längs med havet, på nära avstånd från det pulserande storstadslivet i Lissabon.

    Peniche är en mysig liten portugisisk fiskeby belägen på en halvö, cirka en timme nordväst om Lissabon. Här är människorna vänliga, pratar och lever surf och stränderna är relativt oupptäckta och oexploaterade. I Peniche har du nära till allt och du kan ta en skön promenad på klipporna eller längs stranden och låta dig fascineras av naturen och utsikten.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.