Om Ski Unlimited – Ski Unlimited

Företagsresor med unika och aktiva upplevelser

Sedan 1986 har Ski Unlimited arbetat med att ta fram unika, kundanpassade konferens- och företagsresor till några av världens finaste platser. Med stort engagemang och djupa kunskaper arrangerar vi minnesvärda möten där varje detalj är genomtänkt och servicen personlig och omtänksam, från start till mål.

Vi tror på möten som känns. Konferensresor som stannar kvar som ett brett smilband över goggles-brända kinder och som träningsvärk i både skratt- och lårmuskler. Vi tror på möten som svetsar samman gänget och som får er att arbeta både gladare och effektivare när ni kommer hem. Vi tror på aktivitet, uteliv och upplevelser, ett gott liv och sköna stunder. Vi tror på flyt, lika mycket när ni surfar nedför en solvärmd pist, som när flyg och transporter klaffar för att allt är minutiöst förberett.
Vi erbjuder förutsättningarna för att utmana och få människor att lämna sina komfortzoner, och därmed hjälpa dem att växa som individer och som gruppmedlemmar.

Vi som arbetar på Ski Unlimited drivs av att svara upp till våra kunders högt ställda förväntningar och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre. Efter varje genomförd resa mäter vi kundnöjdhet med enkäter på individnivå och vi följer alltid upp och trimmar våra arrangemang. Därför är det roligt att konstatera att vi får fina omdömen, till exempel har våra guider ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga. Många kunder uppskattar också den återkoppling dessa undersökningar ger och använder dem som ett verktyg när de planerar för kommande konferenser.

Våra kundlöften

Ni kanske funderar på varför ni ska resa med oss istället för att ordna resan själva? Eller varför välja oss istället för en annan samarbetspartner? 

Vi är stolta över att vi har så många återkommande nöjda kunder. Nedan har vi listat några av anledningarna till varför så många väljer att resa med oss år efter år.

  • SPARA TID - med en dedikerad projektledare och rutinerade guider på plats som vill leverera det lilla extra så ser vi till att planeringen och resan flyter på som den ska, så att ni kan ägna er åt resans syfte. Vi ser till att logistiken fungerar, tar hand om administrationen av deltagare, koordinerar underleverantörer samt håller koll på kostnaderna åt er.
  • PERSONLIGT - med passion och stor omtanke brinner vi för att göra varje resa unik och att lära känna er och era behov. Vi lägger stort fokus på att förstå er kultur och verksamhet för att genomföra en innehållsrik konferens skräddarsydd för er. 
  • TRYGGHET - vi har nästan 40 års erfarenhet att producera och genomföra resor runt om i världen med ett stort kontaktnät av utvalda, välbeprövade leverantörer. Vi är även en del av den börsnoterade koncernen Unlimited Travel Group.
  • HELHETSANSVAR– med stor flexibilitet, kreativitet och lyhördhet tar vi hand om er konferensresa från ax till limpa. Från idéstadie till detaljplanering, genomförande och uppföljning finns vi där. Vi tar också ett ansvar för vår omvärld. Vi är utbildade inom hållbarhet, klimatinvesterar för våra interna resor och medarbetare samt arbetar med hållbara leverantörer. Vi hjälper er att resa mer hållbart!
  • HA KUL TILLSAMMANS - vi har världens roligaste jobb och brinner för det vi gör! Vi vill gärna dela den glädjen med er och vi ser våra kunder som våra vänner och samarbetspartners. Vi gör den här resan tillsammans och jobbar mot ett och samma gemensamma mål - att skapa aktiva möten som känns.

Våra värderingar

På Ski Unlimited är våra värderingar viktiga i allt vi tar oss för. De definierar vår företagskultur och vägleder oss. Här är våra tre värderingar som driver oss för att tillsammans kunna leverera enastående service och upplevelser.

  • GLÄDJE - först och främst står glädje i fokus. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där skratt, bus och glädje är en naturlig del av vardagen. Att ha kul och göra saker tillsammans är viktigt för oss, och vi värdesätter gemenskap och samarbete högt.
  • OMTANKE - för oss innebär det att vara generösa och att tänka bortom oss själva. Vi strävar efter att vara där för varandra, att prioritera varandra och att erbjuda hjälp och stöd när det behövs. Att visa omtanke är en viktig del av vår företagskultur.
  • ENGAGEMANG - en central del hos oss. Vi är nyfikna och öppna för nya möjligheter och idéer, och vi tar initiativ till ständig utveckling och förbättring. Hos oss spelar alla en viktig roll, och vi uppmuntrar alla att bidra med sin kunskap och erfarenhet för att tillsammans nå våra gemensamma mål.
Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.