Om Ski Unlimited – Ski Unlimited

Företagsresor med unika och aktiva upplevelser

Sedan 1986 har Ski Unlimited arbetat med att ta fram unika, kundanpassade konferens- och företagsresor till några av världens finaste platser. Med stort engagemang och djupa kunskaper arrangerar vi minnesvärda möten där varje detalj är genomtänkt och servicen personlig och omtänksam, från start till mål.

Vi tror på möten som känns. Konferensresor som stannar kvar som ett brett smilband över goggles-brända kinder och som träningsvärk i både skratt- och lårmuskler. Vi tror på möten som svetsar samman gänget och som får er att arbeta både gladare och effektivare när ni kommer hem. Vi tror på aktivitet, uteliv och upplevelser, ett gott liv och sköna stunder. Vi tror på flyt, lika mycket när ni surfar nedför en solvärmd pist, som när flyg och transporter klaffar för att allt är minutiöst förberett.
Vi erbjuder förutsättningarna för att utmana och få människor att lämna sina komfortzoner, och därmed hjälpa dem att växa som individer och som gruppmedlemmar.

Vi som arbetar på Ski Unlimited drivs av att svara upp till våra kunders högt ställda förväntningar och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre. Efter varje genomförd resa mäter vi kundnöjdhet med enkäter på individnivå och vi följer alltid upp och trimmar våra arrangemang. Därför är det roligt att konstatera att vi får fina omdömen, till exempel har våra guider ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga. Många kunder uppskattar också den återkoppling dessa undersökningar ger och använder dem som ett verktyg när de planerar för kommande konferenser.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.