Konferensresor i Tyskland | Ski Unlimited

Tyskland

Tyskland kan vara en av Europas mest underskattade destinationer. Här kan du få både vacker natur, sol och bad, småstadsliv och skidåkning under en och samma resa. Vi rekommenderar en skön mix av ölprovning, slottsbesök, mountainbike-turer och vandringar. Skidåkare väljer med fördel Garmisch Partenkirchen som har allra kortast transfertid.

    Just nu finns nog ingen stad i Europa som kan mäta sig med Berlin när det gäller energi, kreativitet och utveckling. I Berlin skapas historia varje dag. Berlin vaknar till liv efter åren som delad stad och sakta har man tagit tillbaka platsen som ett av Europas centrum. Kreativa personer flyttar till staden från hela världen, fler och fler företag öppnar kontor här, stadens mässor drar besökare från hela världen och turismen ökar ständigt. Det är i Berlin det händer helt enkelt!

    Garmisch-Partenkirchen ligger i den sydligaste delen av den tyska delstaten Bayern. Staden, som är en sammanslagning av grannorterna Garmisch och Partenkirchen ligger på bekvämt transferavstånd från Münchens flygplats. Här väntar vackra historiska stadskärnor och det bayerska gemytet.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.