Konferensresor i Schweiz | Ski Unlimited

Schweiz

Schweiz är sin rese-genres Rolls Royce. Det går helt enkelt inte att överglänsa den lilla bergsnationen när det gäller kvalitet på snö, boende och bekvämlighet. Två av våra favoriter är snösäkra offpistpärlan Engelberg och spektakulära bergsbyn Grindelwald.

  Andermatt i Schweiz har genomgått en imponerande förvandling på knappt tio år, från att vara en militärbas med några få åldrade liftar till en toppmodern skidort med unik charm, fina restauranger och enastående skidåkning. Kombinationen av höga berg, rik nederbörd och lättillgänglig offpist gör Andermatt till ett riktigt mecka för offpistskidåkare. Gemstock är ett av Alpernas, och därmed världens, bästa skidberg. 1500 fallhöjdsmeter med stora ytor, bra fallhöjd och spektakulära vyer.

  Davos är en riktig vintersportklassiker och erbjuder skidåkning i världsklass. Granne med Klosters består skidområdet av totalt fem olika skidsystem. I schweizisk anda är systemen effektiva och high tech – det vill säga lite lift och mycket skidåkning.

  Engelberg är från början en klosterby med anor från 1100-talet som numera är kurort och favorit bland Europas jetset. Skidortens första liftar byggdes i slutet av 20-talet och de används nu året runt för sightseeing, skidåkning, cykling och vandring.

  Upplev den en av Europas mest spektakulära bergsmiljöer året om! Oavsett om du har skidor eller kängor på fötterna, är det i Grindelwald, hjärtat av de schweiziska alperna, ni upplever äventyret och skapar minnen för livet.

  Endast 1,5 timme från Zürich hittar ni ett av Europas största och mest snösäkra skidområden – Flims Laax Falera. Med över 230 km pist finns här mycket att utforska.

  Mürren är en speciell pärla i Schweiz. Den bilfria byn har närkontakt med en av Alpernas mest fruktade nordväggar – Eiger. Här har både James Bond och Clint Eastwood spelat in film med några av världens vackraste berg som verkliga kulisser.

  Saas-Fee utmärker sig tack vare dess skidåkning från 1500 till 3600 meters höjd. Här får man generösa snömängder varje säsong och byn kännetecknas av sina smala gator omgivna av gamla charmiga chalets. Ni får uppleva en genuin och fantastisk alpkänsla!

  Här, i den södra delen av Schweiz med granne till Italien, ligger Alpernas pärla. Denna charmiga by har massor att erbjuda både sommar och vinter. Det här är en unik destination med internationell flair. Schweizisk service med en Italiensk livsstil. Kombinationen kan inte bli bättre!

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.