Konferensresor i Schweiz | Ski Unlimited

Schweiz

Schweiz är sin rese-genres Rolls Royce. Det går helt enkelt inte att överglänsa den lilla bergsnationen när det gäller kvalitet på snö, boende och bekvämlighet. Två av våra favoriter är snösäkra offpistpärlan Engelberg och spektakulära bergsbyn Grindelwald.

  Andermatt

  Andermatt är ett av världens absolut bästa områden för offpiståkning. Kombinationen av höga berg, rik nederbörd och lättillgänglig offpist gör Andermatt till ett riktigt mecka för offpistskidåkare. Bland de första intrycken en besökare slås av när man närmar sig Andermatt är att tiden nästan verkar ha stått still i dalgången - här är charmigt pittoreskt.

  Davos

  Davos är en riktig vintersportklassiker och erbjuder skidåkning i världsklass. Granne med Klosters består skidområdet av totalt fem olika skidsystem. I schweizisk anda är systemen effektiva och high tech – det vill säga lite lift och mycket skidåkning.

  Engelberg

  Engelberg är från början en klosterby med anor från 1100-talet som numera är kurort och favorit bland Europas jetset. Skidortens första liftar byggdes i slutet av 20-talet och de används nu året runt för sightseeing, skidåkning, cykling och vandring.

  Grindelwald

  En skidresa till Grindelwald, i hjärtat av de schweiziska alperna är en fantastisk upplevelse som kommer ge minnen för livet. Backarna på 2900 meters höjd ger inte bara härlig skidåkning, utan även fantastiska vyer. Grindelwald ligger nämligen i en av Europas mest spektakulära bergsmiljöer.

  Laax

  Endast 1,5 timme från Zürich hittar ni ett av Europas största och mest snösäkra skidområden – Flims Laax Falera. Med över 230 km pist finns här mycket att utforska.

  Mürren

  Mürren är en speciell pärla i Schweiz. Den bilfria byn har närkontakt med en av Alpernas mest fruktade nordväggar – Eiger. Här har både James Bond och Clint Eastwood spelat in film med några av världens vackraste berg som verkliga kulisser.

  Zermatt

  Här, i den södra delen av Schweiz med granne till Italien, ligger Alpernas pärla. Denna charmiga by har massor att erbjuda både sommar och vinter. Det här är en unik destination med internationell flair. Schweizisk service med en Italiensk livsstil. Kombinationen kan inte bli bättre!

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.