Sagt av kunder – Ski Unlimited

Sagt av våra kunder

Visst känns det bra när man kan slå sig för bröstet, men vi blir ännu gladare när våra gäster dunkar oss i ryggen. Här har vi samlat några röster kring våra konferens- och skidresor. Vi är stolta över att ha professionella kunder med höga förväntningar på oss – och vi älskar att arbeta för att svara upp mot dem.

  • I vår jakt efter lämplig kvalitetsleverantör träffade vi Ski Unlimited och har nu använt oss av dem i flera år. Vi är extremt nöjda med samtliga konferenser som de anordnat åt oss.

    Läs hela intervjun Jon Persson, VD Cygni
  • Ski Unlimited löste uppdraget mycket väl och vi har valt att återigen anlita Ski Unlimited för nästa arrangemang då kunder och anställda var oerhört nöjda med genomförandet.

    Läs hela intervjun Anna Erman, NASDAQ OMX
  • Ni har lyckats omvandla våra visioner till något bra! Till alla guider på plats vill jag först och främst säga att det är så roligt när man som beställare får känslan av att alla som är med är mån om att skapa bra dagar, den känslan fick jag verkligen! Jag är också extremt glad och tacksam för den flexibilitet som fanns hos alla och att vi in i det sista kunde rodda med saker som gjorde framför allt kvällen ännu bättre. Det är ibland svårt att innan göra sig en föreställning av hur något ska bli

    Läs hela intervjun Frida Lindal, ELU
Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.