Österrike – Ski Unlimited

Österrike

Vi älskar Österrike för landets välpreparerade pister och mysiga häng i alpbyarna. Visste du att Österrike har alpernas bästa after-ski? Sommartid tar vi er till bergen för att vandra, utmana er själva i canyoning, downhill-cykling eller via ferata.

  Mayrhofen

  Mayrhofen ligger i kända Zillertal i Tyrolen och är en av Alpernas populäraste orter såväl sommartid som vintertid. På vintern möts här skid- och brädåkare från världens alla hörn i ett av de största sammanbundna skidsystemen i Österrike.

  Kitzbühel

  Kitzbühel är en av Österrikes mest kända vintersportsorter och har lockat skidåkare och sportintresserade ända sedan slutet av 1800-talet. Vi har rest hit med grupper och konferensdeltagare i mer än tre decennier för den perfekta mixen av skidbackar, after ski och gemyt.

  Kaprun

  Österrikes högsta bergstoppar omger det här området, där bergsäventyret visar sig från sin mäktigaste sida. Upptäck den intensiva känslan av frihet på 3000 meters höjd över havet – och den får du vid alla årstider.

  Westendorf

  Den bildsköna byn Westendorf ligger på en solig platå omgiven av berg, mitt i Brixen-dalen mellan Österrikes två största sammanlänkade skidsystem, Skiwelt Wilder Kaiser Brixental och det kanske mer välkända Ski Area Kitzbühel/Kirchberg. Stämningen i byn är vänligt avslappnad, och här finns många valmöjligheter både till aktiviteter och upplevelser i bergen, och till shopping, caféer och restauranger.

  Hopfgarten

  Här i hjärtat av Brixental hittar du tyrolsk gästfrihet, utmärkta skidanläggningar och fridfulla bergsvyer, långt bort från trafikens buller. I Hopfgarten vandrar du längs mysiga pastellfärgade gator och vitkalkade gränder, förbi ett inbjudande litet torg och ståtliga alphotell som har lockat besökare till Tyrolen i hundratals år.

  Schladming

  Österrikiska Schladming är en av Alpernas mest klassiska skidorter. Här har du på kort avstånd tillgång till massor av bra skidåkning i fem olika regioner, Österrikes längsta rodelbana för kälkfantaster, prisvärd spalyx och landets kanske häftigaste after ski i fem våningsplan.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.