Konferensresor i Österrike | Ski Unlimited

Österrike

Vi älskar Österrike för landets välpreparerade pister och mysiga häng i alpbyarna. Visste du att Österrike har alpernas bästa after-ski? Sommartid tar vi er till bergen för att vandra, utmana er själva i canyoning, downhill-cykling eller via ferata.

  Damüls ligger på 1428 m höjd i dalen Argenbach och är ett skidområde lika mångsidigt som det är stort. De två skidområdena Damüls och Mellau är sammanlänkade sedan 2009 genom kabinliften som kopplar samman topparna. Skidsemestrar i Damüls-Mellau karaktäriseras av en hög snösäkerhet.

  Här i hjärtat av Brixental hittar du tyrolsk gästfrihet, utmärkta skidanläggningar och fridfulla bergsvyer, långt bort från trafikens buller. I Hopfgarten vandrar du längs mysiga gator och gränder kantade av pastellfärgade hus, förbi ett inbjudande litet torg och ståtliga alphotell som har lockat besökare till Tyrolen i hundratals år.

  Österrikes högsta bergstoppar omger det här området, där bergsäventyret visar sig från sin mäktigaste sida. Upptäck den intensiva känslan av frihet på 3000 meters höjd över havet – och den får du vid alla årstider.

  Kitzbühel är en av Österrikes mest kända vintersportorter och har lockat skidåkare och sportintresserade ända sedan slutet av 1800-talet. Vi har rest hit med grupper och konferensdeltagare i mer än tre decennier för den perfekta mixen av skidbackar, after ski och gemyt.

  Mayrhofen ligger i kända Zillertal i Tyrolen och är en av Alpernas populäraste orter såväl sommartid som vintertid. På vintern möts här skid- och brädåkare från världens alla hörn i ett av de största sammanbundna skidsystemen i Österrike.

  Den lilla byn Scheffau är en av de sju byarna som ligger vid foten av det vackra bergsområdet Wilder Kaiser i Tyrolen. Både sommar och vinter erbjuder området massor av aktiviteter förutom de storslagna vyerna.

  Österrikiska Schladming är en av Alpernas mest klassiska skidorter. Här har du på kort avstånd tillgång till massor av bra skidåkning i fem olika regioner, Österrikes längsta rodelbana för kälkfantaster, prisvärd spalyx och landets kanske häftigaste after ski i fem våningsplan.

  Snösäkra St Anton är en av världens mest klassiska skidorter och här är det snösäkert redan från december. Den som inte vill åka skidor kan istället åka skridskor, kälke eller slappa på närmaste spa. Alla är självklart välkomna på after ski och efter liftarnas stängning kan ni räkna med både pjäxdans och joddling.

  Bildsköna byn Westendorf ligger på en solig platå omgiven av berg, mitt i Brixen-dalen mellan Österrikes två största sammanlänkade skidsystem. Stämningen i byn är vänligt avslappnad, och här finns många valmöjligheter både till aktiviteter och upplevelser i bergen, och till shopping, caféer och restauranger.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.