Samarbetspartners – Ski Unlimited

Samarbetspartners

Ski Unlimited stödjer det globala nätverket Protect Our Winters (POW) Sweden genom att skänka 10 kronor per deltagande resenär till POW Sweden.

POW älskar snö, precis som vi och arbetar för att mobilisera snösporten i kampen mot den globala uppvärmningen. POW:s arbete kretsar kring synliggörande, informationsspridning, utbildning, forskning och debatt – allt med förhoppning om många vita vintrar framöver.

Här kan du läsa mer
Mer information om POW:s aktiviteter

 

Vi på Ski Unlimited klimatinvesterar för alla våra medarbetares flygresor genom Atmoz -Gold Standard CDM Projekt- och uppmuntrar självklart våra kunder att göra detsamma. Möjligheten att hel- eller delklimatinvestera är en tjänst vi tillhandahåller via vårt samarbete med Atmoz.

Vad innebär klimatinvestering?
Klimatinvestering innebär att pengar som företaget har avsatt går till investeringar i exempelvis trädplantering och nybyggnation av förnybar energi, som sol- och vindkraft. På så sätt undviks ytterligare utsläpp av växthusgaser vid energiproduktion och de utsläpp som finns tas upp av växande vegetation.

Här kan du läsa mer
Läs mer om Atmoz och Gold Standard

 

I vår satsning på ett mer hållbart resande och på ett mer hållbart företagande har vi tagit hjälp av Husstainability. Under 2019 har hela vår personalstyrka och våra färdledare utbildats i hållbarhet. Fokus ligger på att minimera klimatpåverkan och att få resenärerna att uppskatta initiativet.

Husstainability grundades 2016 och erbjuder utbildningar, workshops, insikter, inspiration och PR-rådgivning om hur företag eller organisationer kan ställa om till en mer ansvarsfull verksamhet där det blir lönsamt att arbeta med naturen – inte emot. Vinsten blir ett starkare varumärke, högre förtroende på marknaden och mer motiverade medarbetare.

Lär med om Husstainabilitys arbete

 

Houdini är flerfaldigt prisbelönade för sina hållbara kläder och initiativ. Våra guider jobbar i skidställ/sommarjackor från Houdini. Det är vi grymt stolta över! Visste du att ni kan hyra skidkläder från Houdini till skidresan? Ett riktigt bra sätt att ha rätt garderob vid rätt tillfälle och miljösmart såklart. 

Houdinis webbplats

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.