Konferensresor i Frankrike | Ski Unlimited

Frankrike

Frankrike är allt. Frankrike är klass, god mat och fantastiska viner, spännande kultur och champagne en masse. En resa hit med oss och du blir garanterat frankofil. Vintertid tar vi dig gärna till säsongarnas paradis Charmonix som bjuder på mäktiga berg och utmanande skidåkning. Vi har ett flertal guider som bor i Chamonix året runt och har ovärderliga kontakter på plats. Sommartid lockar segling på Franska rivieran. Ett måste för er som söker himmelsblått vatten och spännande nattliv.

    Chamonix är välkänt för sin skidåkning både i liftsystemen men också för skidturer med stighudar. I april vallfärdar randonnéturister för att gå La Haute Route från Chamonix till Zermatt.

    Marseille är den oupptäckta juvelen i den franska Medelhavskustens krona. De klippiga provensalska bergen sträcker ut sig över den gamla hamnen och tusentals båtar som ligger för ankare i det klarblå vattnet. Målare och andra konstnärer har alla blivit förförda av det soliga klimatet och stadens liv och rörelse. Frankrikes andra största stad har allt du kan önska dig - vackra stränder, gamla byggnader, blomstrande konst och ett varierande och dynamiskt nattliv.

    Les 3 Vallées skidområde ligger i Savoyen i Frankrike, i de norra Alperna. Det är världens största skidområde med 600 km pistade backar som direkt förbinder tre bergsdalar och flera internationellt kända skidorter, inklusive skidorten Méribel.

    Serre Chevalier är benämningen av 4 närliggande byar som alla erbjuder fantastisk skidåkning och mycket sol. Stämningen är avslappnad och det märks på atmosfären i byn.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.