Hållbarhet – Ski Unlimited

Hållbarhet

Vi på Ski Unlimited värnar om våra resmål och den natur vi alla är beroende av. Vårt miljöengagemang startar redan i planeringsstadiet och gäller allt från valet av platser som vi upplever tillsammans med våra kunder till transporter och lokala samarbetspartners. Vi tar ansvar för att vår verksamhet inte försämrar för kommande generationer.

 

 


Några gröna val

 • Laax / Schweiz

  Ski in/ski out i Laax

  Endast 1,5 timme från Zürich hittar ni ett av Europas största och mest snösäkra skidområden – Flims Laax Falera. Med över 230 km pist finns här mycket att utforska. Ni kan välja mellan välpreparerade pister, som passar utmärkt för långa skärande svängar, parker för jibbing eller offpist av olika slag. Högsta skidåkning i området är Voralb glaciären på 3 018 meter över havet.

 • Gotland / Sverige

  Magiska Gotland

  Du behöver inte resa långt för att uppleva något exotiskt. På Gotland går det snabbt att glömma vardagens måsten, koppla av och inspireras. Dessutom är utbudet av aktiviteter nästan obegräsat, här finns något för alla!

 • Järvsö / Sverige

  Järvsö erbjuder varierande upplevelser året runt. Ni kan paddla längs Ljusnan, snöra på kängorna och vandra eller lära er mer om våra stora rovdjur på Järvzoo. Hälsa på ”hemma hos” Lill-Babs på hennes café, eller varför inte prova lite mer action-fylld cykling.

 • Åre / Sverige

  Att Åre inte bara är en vinterdestination är nu för tiden ett välkänt faktum. Under snön döljer sig en fantastisk värld som måste upptäckas! Det spelar inte någon roll om du söker avkoppling och tystnad eller fart och fläkt, här finns något som passar alla.

 • Stockholms skärgård / Sverige

  Skärgårdsweekend

  Den här helgen kommer ni få njuta av härligt umgänge, charmiga öar, livfulla hamnar såväl som välkända bryggor och god mat. I Stockholms skärgård finns över 24 000 öar att upptäcka och kryssa mellan med era segelbåtar.

 


Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete

Samarbetspartners

Tågresor

Gör er resa grönare

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.