Hållbarhet – Ski Unlimited

Hållbarhet

Vi på Ski Unlimited värnar om våra resmål och den natur vi alla är beroende av. Vårt miljöengagemang startar redan i planeringsstadiet och gäller allt från valet av platser som vi upplever tillsammans med våra kunder till transporter och lokala samarbetspartners. Vi tar ansvar för att vår verksamhet inte försämrar för kommande generationer.


  

Protect our winters – POW

Ski Unlimited stödjer det globala nätverket Protect Our Winters (POW) Sweden genom att skänka 10 kronor per deltagande resenär till POW Sweden.

POW älskar snö, precis som vi och arbetar för att mobilisera snösporten i kampen mot den globala uppvärmningen. POW:s arbete kretsar kring synliggörande, informationsspridning, utbildning, forskning och debatt – allt med förhoppning om många vita vintrar framöver.

Här kan du läsa mer

Mer information om POW:s aktiviteter

 

Klimatkompensation genom Tricorona

Vi på Ski Unlimited klimatkompenserar alla våra medarbetares flygresor genom Tricoronas Gold Standard CDM Projekt och uppmuntrar självklart våra kunder att göra detsamma. Möjligheten att hel- eller delklimatkompensera är en tjänst vi tillhandahåller via vårt samarbete med Tricorona.

Vad innebär klimatkompensation?

Klimatkompensation innebär att pengar som företaget har avsatt går till investeringar i exempelvis trädplantering och nybyggnation av förnybar energi, som sol- och vindkraft. På så sätt undviks ytterligare utsläpp av växthusgaser vid energiproduktion och de utsläpp som finns tas upp av växande vegetation.

Här kan du läsa mer

Läs mer om Tricoronas arbete och Gold Standard

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.