Konferensresa Trysil – Ski Unlimited

Konferensresa Trysil / Norge   Norges största skidanläggning

Januari – Mars
Närmare och enklare än så här blir det inte att förlägga en skidkonferens i Norge. Trysil ligger bara 4 mil från Sverigegränsen och är Norges största skidanläggning och en av Skandinaviens mest välbesökta alpindestinationer.

När

Trysil upplevs bäst under perioden januari - mars.

För vem

För gruppen som vill bo tillsammans på en "storhytte" och som gillar aktivitet och naturupplevelser & vill åka skidor i "Åreklass".

Missa inte

Nygräddade våfflor på det mysiga lunchstället Knesettra.

Har man varit här förstår man varför skidåkare väljer Trysil framför många andra skidorter. Trysil erbjuder nämligen stora, skiftande och mycket välpreparerade pister för alla erfarenhetsnivåer.

Trysil har mycket att erbjuda för dem som gillar aktivitet och naturupplevelser. Här finns fina längdspår, utmanande alpin skidåkning och vackra turer på kalfjäll. Här bjuds även många nybyggda lunchrestauranger och hotell. Musiken spelar högt när skidåkningen är över och bjuder in till afterski!

Upplev sagolik skidåkning

Alpin skidåkning i Trysil är varierad och lättillgänglig! Det erbjuds skidåkning på kalfjället bort mot Fageråsen med stora böljande vita vidder och tillgänglig offpist. Gillar man breda carving-pister håller man sig nära Turistsentret och för dem som gillar brantare åkning tar man sig till Högegga. För dem som vill utmana sig mer erbjuder vi er gärna att boka en skidlärare som hjälper er att förbättre carving-tekniken.

Skidåkning i Trysil är inte bara liftburen sådan. Här finns otroligt mycket välpreparerade längdspår, både nere i dalen och uppe på fjället. Möjligheter finns även till turskidåkning där vi lämnar längdspåren och tar oss ut på fjället med medhavd matsäck i bagaget. Vi hjälper er gärna att förbättre teknik och utmanar er såväl i och utan för pist oavsett val av teknik och skida!

Boende

  • Hoydehuset i Sjumilskogen

    Ni bor bekvämt i Skjumilaskogen i en ”storhytte” beläget med kort avstånd till Trysilfjellets Turistsenter. Huset Hoydehuset har 65 bäddar fördelade på 15 sovrum och 16 badrum. Här finns konferenssal som även kan göras om till matsal med plats för er. 

    Huset är renoverat för ett par år sedan och har fräscha badrum med bastu. Här är lätt att umgås och trivas i kök, matsal och storstuga. Vi rekommenderar catering till frukost och middagarna i huset, så att ni kan mysa och ha det gott tillsammas.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.