Konferensresor i Grekland | Ski Unlimited

Grekland

Drömmer ni om att segla i kristallklart vatten, hitta nya undangömda vikar, gyllene stränder och historiska sevärdheter? Då är segling i Atens övärld något för er. Grekland har mer än 1300 öar att upptäcka, av dessa är dryga 160 bebodda, resten kan ni ha för er själva. Vi på Ski Unlimited bemannar båtarna och förutom att trimma er på segling ser vi till att ni har allt ni behöver i den sköna övärlden.

    Aten är huvudstaden i Grekland, landet som var födelseplatsen för demokratin, den västerländska filosofin, de olympiska spelen och så mycket mer. I Aten hittar du två av Unescos världsarv - Akropolis och Parthenontemplet. Staden omringas av fyra berg och täcker hela slätten däremellan. Ungefär 4 miljoner invånare gör staden till landets största. Sydöst om Aten bildar kusten det som kallas Atens riviera, med städer som Glifada och Vouliagmeni.

    Varför inte förlägga er konferensresa på en båt i medelhavet? Det bästa sättet att umgås med kollegorna under avslappnade former och där segling i sig är en suverän teambuildingövning. När vi inte seglar ankrar vi upp i en vik för att få i oss god mat och svalka av oss i det klara vattnet. Vi på Ski Unlimited bemannar båten och förutom att trimma er på seglingen kommer guiden se till att ni har allt ni behöver i den Saroniska övärlden.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.