Konferensresor i Sverige | Ski Unlimited

Sverige

Gå inte över ån efter vatten när det är dags för nästa konferensresa – stanna inom Sveriges gränser för en genuin och häftig kickoff. Vi tar gärna gänget till en sörmländsk herrgård, till en härlig ö i Stockholms skärgård eller norrut till platser som Riksgränsen och Åre. Det finns mängder av möjligheter i vårt avlånga land. Fråga oss!

  Åre

  Åre, är så mycket mer än en vinterdestination. Visst är vintern här fantastisk med magiska fjällturer och härlig skidåkning, men minst lika fantastisk är hösten med obegränsat med aktiviteter. Byn som aldrig sover, ligger oss varmt om hjärtat och är ett alldeles förträffligt val för konferensresan.

  Järvsö

  Varmt välkomna att följa med oss till Järvsö. Denna hälsinglandspärla ligger endast 32 mil från Stockholm och erbjuder massor av spännande upplevelser året om. Från skidåkning till downhill-cykling, sköna vandringar och zoobesök. Hit tar ni er enkelt med buss, tåg eller bil på ett par timmar.

  Björkliden

  Välkommen till Björkliden – en liten genuin fjällanläggning med majestätisk utsikt över Lapporten och Torneträsk. Björkliden Fjällby, belägen 420 meter över havet, är en av våra nordligaste skidorter i den svenska fjällkedjan och ligger ca 10 mil från Kiruna på vägen mot Riksgränsen och Narvik.

  Riksgränsen

  Kombinationen av häpnadsväckande natur, djupsnö och oändliga variationsmöjligheter är kanske den största anledningen att man kommer tillbaka till Riksgränsen år efter år.

  Stockholms skärgård

  I Stockholms skärgård finns runt 30 000 öar att upptäcka! Här njuter ni av härligt umgänge, charmiga öar, vackra naturhamnar och god mat.

  Gotland

  Du behöver inte resa långt för att uppleva något exotiskt. På Gotland går det snabbt att glömma vardagens måsten, koppla av och inspireras. Dessutom är utbudet av aktiviteter nästan obegräsat, här finns något för alla!

  Ljungskile

  Vi har en förkärlek till de lite mindre resmålen – pärlorna där man inte tappar bort kollegorna så lätt, där man inte går vilse och där man har naturen nära inpå. Därför är lilla Ljungskile en av våra resmål på Västkusten.

  Jukkasjärvi

  Sov på isbädd, färdas i vildmarken med hundspann, prova på is-skulptering, åk på norrskensjakt med skoter och basta och bada i isvak. Välkomna till Icehotel i Jukkasjärvi.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.