Konferensresor i Sverige | Ski Unlimited

Sverige

Gå inte över ån efter vatten när det är dags för nästa konferensresa – stanna inom Sveriges gränser för en genuin och häftig kickoff. Vi tar gärna gänget till en sörmländsk herrgård, till en härlig ö i Stockholms skärgård eller norrut till platser som Riksgränsen och Åre. Det finns mängder av möjligheter i vårt avlånga land. Fråga oss!

  Åre, är så mycket mer än en vinterdestination. Visst är vintern här fantastisk med magiska fjällturer och härlig skidåkning, men minst lika fantastisk är hösten med obegränsat med aktiviteter. Byn som aldrig sover, ligger oss varmt om hjärtat och är ett alldeles förträffligt val för konferensresan.

  Välkommen till Björkliden – en liten genuin fjällanläggning med majestätisk utsikt över Lapporten och Torneträsk. Björkliden Fjällby, belägen 420 meter över havet, är en av våra nordligaste skidorter i den svenska fjällkedjan och ligger ca 10 mil från Kiruna på vägen mot Riksgränsen och Narvik.

  Du behöver inte resa långt för att uppleva något exotiskt. På Gotland går det snabbt att glömma vardagens måsten, koppla av och inspireras. Dessutom är utbudet av aktiviteter nästan obegränsat, här finns något för alla!

  Lilla orten Hestra med Isaberg Mountain Resort är ett väldigt trevligt alternativ för en grupp som vill åka söderut. Extra bra för gruppen som har kontor både i Stockholm och Göteborg och vill träffas på ungefär halva vägen. Hestra och Isaberg Mountain Resort har mycket att erbjuda både vintertid och på vår/höst.

  Varmt välkomna att följa med oss till Järvsö. Denna hälsinglandspärla ligger endast 32 mil från Stockholm och erbjuder massor av spännande upplevelser året om. Från skidåkning till downhill-cykling, sköna vandringar och zoobesök. Hit tar ni er enkelt med buss, tåg eller bil på ett par timmar.

  På Icehotel i Jukkasjärvi kan man året runt få upplevelsen av att sova på en bädd av is blandat med spännande aktiviteter utifrån säsong. Färdas i vildmarken med hundspann, åk på norrskensjakt med skoter, forsränning, fjällfiske och prova på isskulptering. Välkomna!

  Kullabygden har något speciellt - en storslagen och unik natur som är såväl utmanande som rogivande. Här finns möjlighet till massor av aktiviteter för den som vill svettas och ha adrenalin. Men också smaker, hantverk och yoga för den som hellre tar det lugnt.

  Kombinationen av häpnadsväckande natur, djupsnö och oändliga variationsmöjligheter är kanske den största anledningen att man kommer tillbaka till Riksgränsen år efter år.

  I Stockholms skärgård finns runt 30 000 öar att upptäcka! Här njuter ni av härligt umgänge, charmiga öar, vackra naturhamnar och god mat.

  Sälens bästa skidåkning? Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 398 meter. Storslagen utsikt över svenska och norska fjälltoppar väntar er från Granfjällets topp.45 kilometer längdspår slingrar sig genom fjällvärlden från Stöten. Här har alla stugor ski-in ski-out!

  Det går inte riktigt att ta på den. Men i Vadstena råder en alldeles särskild, nästan magisk atmosfär. Kanske är det den medeltida bebyggelsen, Vätterns närvaro, Östgötaslättens vackra landskap eller invånarnas stolthet över sin plats som skapar den.

  Vålådalen är en fantastisk plats vid vägens ände där du får tillfälle att utforska vinterns alla olika aktiviteter. Längdskidor, turskidor, topptur eller skidskytte. Självklart finns det även ännu fler aktiviteter att välja mellan och gruppen kan även hyra sina egna badtunnor att koppla av i efter en härlig dag.

  Sveriges västkust, eller Bästkusten som lokalborna envisas med att kalla den, syftar oftast till Bohusläns, Västergötlands och Hallands kust mot Skagerrak och Kattegatt. Här är vattnet salt och friskt, knubbsäl ligger och solar på klipporna och krabbor fiskas från bryggorna.

  Vemdalen är så mycket mer än bara skidåkning. Det är en plats där du kan fördjupa dig i naturens skönhet, uppleva den rika kulturen och andas in den avslappnade atmosfären. Oavsett årstiden till din resa, är Vemdalen den fjällpärla som garanterat skapar minnen för livet under din konferens.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.