Åre – Ski Unlimited

Åre / Sverige

Åre, Skandinaviens mest internationella skidort, byn som aldrig sover, ligger oss varmt om hjärtat och är ett alldeles förträffligt val för konferensresan. Kombinationen av magisk fjällnatur, grym skidåkning, högklassig mat och röjigt party är helt enkelt oslagbar. Vi lovar! Men att Åre inte bara är en vinterdestination är nu för tiden ett välkänt faktum. Under snön döljer sig en fantastisk värld som måste upptäckas! Det spelar inte någon roll om du söker avkoppling och tystnad eller fart och fläkt, här finns något som passar alla.

När

Året runt (med undantag för maj, okt, nov)

Varför

Tidlös favorit som bara bli bättre för varje år som går.

Missa inte

Vintertid får du inte missa skidåkningen på baksidan av Skutan. Vår- och höst vandring till våffelstugan på toppen av Skutan.

Resor till Åre

  • Åre / Sverige  

    Att Åre inte bara är en vinterdestination är nu för tiden ett välkänt faktum. Under snön döljer sig en fantastisk värld som måste upptäckas! Det spelar inte någon roll om du söker avkoppling och tystnad eller fart och fläkt, här finns något som passar alla.

  • Åre / Sverige  

    Åre är Skandinaviens mest internationella skidort, grundat 1909 och blev för ett par år sedan utsedd till en av världens bästa skidorter. Det var resemagasinet Condé Nast Traveller som rankade de tio bästa alpina turistmålen i världen och Åre placerade sig på denna lista. Det som lyftes fram var att Åre passar alla typer av skidåkare, har en bra afterski och ett stort utbud av aktiviteter utöver skidåkningen.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.