Samarbetspartners – Ski Unlimited

Samarbetspartners

Vi är stolta över att samarbeta med fyra framgångsrika företag som är ledande inom sin respektive nisch – Rossignol, Hestra, Houdini och Creative Meetings.


Rossignol – sportartiklar med hög kvalité

Rossignol har varit aktiva i skidbranschen i över 100 år och är ett äkta livsstilsmärke för aktiva inom fjällsport. Genom vårt unika samarbete kan vi erbjuda ert företag förmånliga priser när ni beställer sportartiklar i samband med en konferensresa.

Rossignols webbplats

Sportkläder från Houdini Sportswear 

Genom vår närmaste samarbetspartner, klimatsmarta Houdini, kan vi erbjuda er förmånliga priser på sportkläder. Vi kan även trycka er logga på snygga Houdini-tröjor till hela personalen. Garanterat uppskattat!

Houdinis webbplats

Creative Meetings – eventproducenten som skapar resultat

Genom vårt systerföretag Creative Meetings kan vi erbjuda er eventbranschens bästa partner. De har genomfört 5000 events och möten sedan starten år 1999 och är experter på att dra upp de stora riktlinjerna för hur ert företag ska arbeta långsiktigt med innehållet.

Creative Meetings webbplats

Vill du bli vår bästa kompis?

Vi på Ski Unlimited väljer våra samarbetspartners med omsorg och värderar de relationerna högt. Vill ditt företag också jobba nära oss på något sätt? Hör av dig till Frida.

Frida Winqvist, VD
Mobil: 070-945 08 89 
Direkt: 08-522 541 01
E-post: frida.winqvist@skiunlimited.se

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.