Samarbetspartners – Ski Unlimited

Samarbetspartners

Vi på Ski Unlimited väljer våra samarbetspartners med omsorg och värderar de relationerna högt. Vill ditt företag också jobba nära oss på något sätt? Hör av dig till Jocke eller Robin.

Joakim Fors, Sales Manager
Mobil: 070-747 98 76
Direkt: 08-522 541 04
E-post: joakim.fors@skiunlimited.se

Robin Mild, Sales & Guide Manager
Mobil: 070-475 52 40
Direkt: 08-522 541 08
E-post: robin.mild@skiunlimited.se

 


 

Houdini Sportswear – det svenska företaget som tillverkar tekniska och funktionella kläder med minimal miljöpåverkan.

 

Tar komfort till en ny dimension

Houdini har sedan starten 1993 utvecklat produkter som förutom att hålla dig varm och torr, ger exceptionell rörelsefrihet, har progressiv design och exceptionell prestanda. Idén om att ta komfort till en ny dimension har sedan dess resulterat i ett komplett sortiment - från underkläder till skalplagg. Den progressiva och kompromisslösa inställningen till prestanda, stil och hållbarhet är tydlig.

Kontinuerligt hållbarhetsarbete

Houdini ser att samspelet mellan miljö, etik och ekonomi är både självklart och nödvändigt för att de ska kunna fortsätta existera på ett framgångsrikt sätt under många år. Deras hållbarhetsarbete har ingen tidsgräns eller begränsning till vissa kollektioner, utan är en ständigt pågående process. 

Återvinning av produkter

Houdini har ställt om huvuddelen av sina produkter från en linjär produktionscykel till en cirkulär, där produkterna kan återvinnas i ett slutet system. För att förlänga produktens livslängd ytterligare och hushålla med resurser har Houdini något de kallar sina Re-projekt där de erbjuder reparationer, second-hand, uthyrning och återvinning (Repair, Reuse, Rent, Recycle).

Mot nya mål

Med en öppen, passionerad och övertygande inställning arbetar Houdini vidare med mottot att nå visionen med maximal upplevelse och minimal negativ inverkan på miljön.

Hestra – det internationella familjeföretaget från småländska höglandet.

  • Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje generationen Magnusson.
  • Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska Hestra där man har tagit fram över 400 modeller som säljs i över 2 miljoner par årligen.
  • HESTRA är ett av de ledande internationella handskmärkena inom skidåkning, friluftsliv och fritid.
  • Design och produktutveckling görs i samarbete med några av världens bästa skidåkare och professionella äventyrare.
  • Hållbarhet är ett av Hestras kärnvärden. Hestra gör handskar med hög slitstyrka och kvalitet, en lång livslängd på produkterna minskar förbrukningen av råvaror och belastningen på miljön.

Creative Meetings – Eventproducenten som skapar resultat genom kloka möten och events.

Creative Meetings erbjuder strategier och genomföranden av B2B-events. Varken mer – varken mindre. De är inte kommunikationskonsulter – de är eventproducenter som hjälper er kommunicera genom events och möten. De är experter på att planera och genomföra events och möten samt att dra upp de stora riktlinjerna för hur ert företag ska arbeta långsiktigt med sina events och möten. Allt med utgångspunkt i och kopplat till ert företags kommunikation, strategier och mål. Punkt.

5000 events och möten sedan 1999

Deras styrka är den breda kompetensen, djupa kunskapen och helhetstänket kring events och möten. Creative Meetings välutvecklade och beprövade metoder och verktyg fungerar. Dessa har de utvecklat och prövat på de drygt 5.000 events och möten som de genomfört sedan starten år 1999.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.