Hestra / Isaberg – Ski Unlimited

Hestra / Isaberg / Sverige

Bilvägen tar det cirka 2 timmar från Göteborg och 4 timmar från Stockholm att ta sig till denna lilla pärla. Naturen här i Smålandsfjällen runt Isaberg med det karakteristiska 309 meter höga berget är verkligen inbjudande. Här finner du en mångfald av vandringsleder, skidnedfarter, små trevliga cykelvägar, MTB-leder, vida skogar fyllda med bär och svamp, sjöar och vattendrag.

När

Hestra och Isaberg kan man besöka både på vintermånaderna samt på våren och hösten, helt beroende på vad gruppen önskar att göra.

Varför

För gruppen som önskar dela på resvägen och få skidåkning och / eller fjällupplevelser "mittemellan" Göteborg och Stockholm

Missa inte

En tur med rodelbanan vid Isaberg - en kilometer rodel att susa utför så fort du vill!

Resor till Hestra / Isaberg

  • Hestra / Isaberg / Sverige

    Somriga Småland

    Sveriges mest södra skidanläggning bjuder på en mängd rolig friluftsaktiviteter även när snön är borta! Här kan man cykla, vandra, spela golf och mycket annat. Välkommen till Smålands skogar.

  • Hestra / Isaberg / Sverige

    Sveriges mest södra skidanläggning har ett fint pistutbud och bra snökanoner som hjälper till vid behov. Med sina 10 pister har de ett oväntat utbud som bara väntar på att bli utforskat.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.