Stockholms skärgård – Ski Unlimited

Stockholms skärgård / Sverige

Släta solvarma klippor, vackra naturhamnar och svalkande salta bad. Charmiga öar och livliga uteserveringar i persikofärgade solnedgångar. Njut av härligt umgänge och lär känna era kollegor i Stockholms idylliska skärgård. Med hållbarhet i åtanke och vind i seglen erbjuder Ski Unlimited klimatsmarta upplevelser på nära håll.

Resor till Stockholms skärgård

 • Stockholms skärgård / Sverige

  Att tälta är en härlig upplevelse. Att sova i sköna sängar i ett tält med en braskamin är lyxigt! Att på ett hållbart sätt få en naturnära upplevelse kryddat med gourmetmat minns man för livet!

 • Stockholms skärgård / Sverige  

  Drygt en timme från stan finner vi Djurönäset, en pärla som trots sin närhet till staden ändå ger känslan av att befinna sig långt ut i skärgården.

 • Stockholms skärgård / Sverige

  Hyr en egen ö

  I Stockholms skärgård finns över 24 000 öar att upptäcka. Följ med till Gistholmen där ni får njuta av härligt umgänge, välkända och mindre kända bryggor, god mat, livfulla hamnar såväl som skärgårdens stillhet.

 • Stockholms skärgård / Sverige

  Segla i Roslagen

  I Roslagens famn på den blommande ö, där vågorna kluckar mot strand” sjöng Evert Taube. Denna känsla kan även ni få uppleva under några dagar seglandes genom Roslagens skärgård.

 • Stockholms skärgård / Sverige  

  Skärgårdsweekend

  Den här helgen kommer ni få njuta av härligt umgänge, charmiga öar, livfulla hamnar såväl som välkända bryggor och god mat. I Stockholms skärgård finns över 24 000 öar att upptäcka och kryssa mellan med era segelbåtar.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.