Konferensresa Sandhamn – Ski Unlimited

Konferensresa Stockholms skärgård / Sverige   Skärgårdsweekend

Maj – September
Under den här helgen seglar ni till skärgårdsklassikern Sandhamn. Med 50-fots båtar får ni själva läsa av vinden, styra, skota och lära känna era kollegor i en harmonisk miljö. Era guider från Ski Unlimited kommer se till att er upplevelse blir så bra som möjligt. Alla kan vara med och segla, det krävs inga förkunskaper, det finns en uppgift för alla som vill vara aktiva ombord.

När

Stockholms skärgård och Sandhamn kan upplevas året runt. Aktiviteter som tex. segling & paddla kajak är dock bäst under sensommar & höst då vattnet är varmt.

För vem

Det här programupplägget passar gruppen som vill uppleva Stockholms skärgård på ett bekvämt sätt, med fint boende, god mat & segling i kombination.

Missa inte

Morgondopp från klipporna och en solig aftersail i båtarna!

Ni kommer få njuta av härligt umgänge, charmiga öar, livfulla hamnar såväl som välkända bryggor och god mat. I Stockholms skärgård finns över 24 000 öar att upptäcka och kryssa mellan med era segelbåtar.

Med hållbarhet i åtanke så erbjuder vi här en klimatsmart upplevelse där ni tar er runt med båt och till stor del med hjälp av vindens krafter. Ett mer hållbart & klimatsmart resande får man leta efter!

Förslag på program

Så här skulle ett upplägg kunna se ut som ger er en riktigt härlig skärgårdshelg där ni bor bekvämt på hotell, med tid för mycket konferens & aktiviteter på såväl hav & land.

Dag 1

I Stockholm väntar en egen chartrad skärgårdsbåt på att ta er till er Saltsjöbaden. Här får ni möjlighet att se Stockholm ifrån vattnet och glida igenom det vackra Skurusundet såväl som Baggenstäket, allt medan ni avnjuter en lunch och mingel ombord. Väl framme i Saltsjöbaden välkomnar personalen er på Vår Gård, ett historiskt hotell med utsikt över vattnet. Eftermiddagen ägnar ni åt konferens eller aktivitet följt av en härlig 3-rättersmiddag på hotellet. Här väljer vi också att övernatta första natten, som första utpost till Stockholms skärgård.

Dag 2 

Efter en god natts sömn väntar er en stor och härlig frukostbuffé på Vår Gård innan det är dags för ännu ett konferenspass. När hungern sedan gör sig känd äter ni lunch på Vår Gård och gör er redo för att mönstra på 50-fots båtar som ligger och väntar på er i hamn.

Eftermiddagen spenderas kryssandes fram i skärgården på dessa fantastiska båtar, med Sandhamn som slutdestination. Vi vill avsluta dagen på bästa sätt och det gör vi med att ordna med en BBQ bara för er på Orangeriet i Sandhamn, ett glashus utomhus med solnedgången som går ner i havet som utsikt. För de som önskar fortsätta kvällen är Seglarbaren öppen för er och möjlighet finns även att abonnera Almagrundet enbart för er denna kväll.

Dag 3

Ni vaknar upp på era hotellrum på Seglarhotellet eller Sands hotell där en härlig frukostbuffé väntar er. Förmiddagen ägnas förslagsvis åt konferens och där det finns utrymme för valbara aktiviteter på eftermiddagen, alternativt om ni fått mersmak för segling och önskar boka upp ännu en halvdagstur med segelbåtarna. Lunch äter vi som picknick på ön. På kvällen har vi bokat bord åt er på Seglarrestaurangen som övergår i fest med DJ som spelar framåt småtimmarna. Bästa feststället i Stockholm om ni frågar oss.

Dag 4

Efter att ha avnjutit en härlig frukost på hotellet väntar er en chartrad skärgårdsbåt som tar er till Stavnäs där en buss väntar på att ta er till åter till Stockholm. Vill ni förlänga dagen finns möjlighet att göra aktiviteter även denna dag eller varför inte ta en chartrad båt hela vägen in till Stockholm. 

Boenden

 • Seglarhotellet

  På Seglarhotellet bor ni bekvämt på en av Sveriges mest omtyckta hotell- och konferensanläggningar. Hotellet ligger längst ut i Stockholms skärgård, på gränsen mellan skärgård och öppet hav. 

  Standarden är hög, stämningen avspänd och välkomnande. Upptäck Sandhamns härliga omgivning och njut av skärgårdsluften.

 • Vår Gård

  Hotellet ligger bara 15 minuter från centrala Stockholm, och ligger precis där fastlandet tar slut och skärgården tar vid. En perfekt utgångspunkt för att ta sig vidare ut i skärgården men andra ord.

  Här bor ni bekvämt och har tillgång till fina konferensfaciliteter. Dessutom är hotellet miljöcertifierat. 

 • Sands Hotell Sandhamn

  Sands Hotell – på bästa adress i Sandhamn – är ett  modernt, elegant och personligt hotell. Hotellet har 16 dubbelrum, 2 enkelrum, relaxavdelning med bastu, uterum och terrasser med utsikt över hamnen. Sands Hotell erbjuder fantastiska lägenheter i olika storlekar, från 23 kvm upp till 234 kvm för 1-8 personer samt rum med tillgång till full hotellservice. Tillsammans rymmer lägenheterna & rum upp till 39 gäster. Alla lägenheter har eget kök utrustat med spis/ugn, kylskåp, diskmaskin samt badrum med dusch/WC. 

  En konferens på Sands Hotell är något utöver det vanliga med hög service och spännande aktiviteter. Här finns möjlighet att boka hela hotellet för er själva. Oavsett vad ni väljer får ni en egen kock som anpassar måltiderna efter ert schema – allt från nybakade bullar till gourmet-middagar. Hyr ni hela hotellet så disponerar ni alla tre våningsplan med 16 dubbelrum, 2 enkelrum, flera sällskapsrum och konferensrum, relaxavdelning med bastu samt terrasser. All utrustning ni behöver för en effektiv konferens finns; trådlöst internet, projektor och konferensmaterial.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.