Konferensresa Bergholmen – Ski Unlimited

Konferensresa Stockholms skärgård / Sverige Glamping på egen ö

Maj – September
Att tälta är en härlig upplevelse. Att sova i sköna sängar i ett tält med en braskamin är lyxigt! Att på ett hållbart sätt få en naturnära upplevelse kryddat med gourmetmat minns man för livet!

När

Perfekt för en kickoff i augusti eller september eller för vårkonferens under maj-juni

För vem

Det här passar gruppen som vill ha tid för att umgås, konferera hållbart samt få en unik upplevelse i form av unikt boende i glamping tält.

Missa inte

Stäng av mobiltelefonerna, ta vara på stunden och njut av naturen när ni är här!

Med RIB-båt tar ni er ut i skärgården och kliver i land på er helt egna ö, Bergholmen Island Lodge. Här får ni en guidad tur runt ön, som har en intressant militärhistoria. Genom att besöka Island Lodge har ni även möjlighet att lämna gröna fotspår, då ön är klimatneutral med en vision om att bli den bästa miljöboendeupplevelsen i Skandinavien genom att skydda den lokala miljön och involvera lokala leverantörer som utvecklar en hållbar service.

Ön är även känd för sitt exklusiva och unika boende i "glamping tält". Boendet är omskrivet internationellt och har även hamnat på listor över de bästa hotellen i världen. Här har bland annat Sarah Jessica Parker och andra celebriteter valt att spendera sin semester, en retreat långt borta från all kommers och publicitet.

På ön finns ett bergrum med möjlighet till konferens, fest och pistolskytte samt ett stor mötestält som bjuder in till samtal eller yoga direkt vid stranden. Spel som kubb, dart, boule och en eldstad vid havet finns också till ert förfogande under eftermiddagen. 

På kvällen bjuder vi in till en gourmetmiddag med egen kock och magisk utsikt och solnedgång över fjärden. Önskar ni kan vi även se till att den vedeldade bastun och badtunnan är uppvärmd för den som vill ta sig ett dopp, antingen innan middagen eller varför inte ett kvällsdopp? 

Aktiviteter

SEGLING - Byt ut RIB-båt mot stora 50-fots segelbåtar som plockar upp er i stan, så tar vi oss med vindens krafter ut till Bergholmen. Upplev världen från vattnet, lär er grunderna i segling och stärk teamkänslan på samma gång. Det är en enorm känsla att skota hem seglet och känna accelerationen. Våra vana skeppare ser till att seglingen blir en kul upplevelse och kan även ordna med er egen seglingsregatta för att få upp pulsen lite extra. Vi garanterar att middagen kommer smaka extra bra efter en dag till sjöss! Sen tar vi RIB-båtar tillbaka till stan efter avslutad kväll.

PADDLA KAJAK - Kajakpaddling är ett utmärkt sätt att bekanta sig med vatten, sjöar och natur och innehåller både avkoppling, träning och utmaning. Det bästa är att du själv bestämmer takten, om du bara vill glida fram på vattnet och njuta av upplevelserna eller göra paddlingen till dagens träningspass. Självklart får du instruktioner och tekniktips innan start.

PISTOLSKYTTE - Pistolskytte är en spännande utmaning som är fantastiskt rolig! Den passar alla och kommer garanterat bli en minnesvärd och "skarp" upplevelse för gruppen. Med hjälp av erfaren instruktör får ni lära er skjutteknikens grunder. Har får ni skjuta med riktiga pistoler och revolvrar. Tidsåtgången är mellan 2-2,5 timmar. Åldersgräns 18 år, samtlig säkerhetsutrustning ingår. Minst 5 deltagare. Här får ni prova på att skjuta med 4 olika typer av vapen:

  • Glock 17 9 mm
  • Ruger 357 Magnum
  • Baretta 92 9 mm
  • Ruger 22 Target

Det här kan vi med fördel kombinera med bågskytte och/eller lerduveskytte. 

FÖR GOURMANDEN - Rekommenderar vi matlagningsaktivitet med Bergholmens stjärnkock eller varför inte en champagne- eller vinprovning med en öns franska sommelier?

Boende

  • Island Lodge på Bergholmen

    Island Lodge erbjuder företagsgrupper en exklusiv skärgårdsupplevelse. Ett koncept utvecklat för att vara i harmoni med omgivningarna, att prova på ”hardship” men fortfarande med alla fördelar från lyxigt och bekvämt boende. Här erbjuds du hög kvalitet, hållbarhet och ett all inclusive concept med tält som bas. Här lämnar vi ett grönt fotavtryck och skapar minnen för livet. Till ön tar man sig från Stockholm med 40 minuters båttransfer, eller från Vaxholm på 10 minuter med båt. Själva boendet på Island Lodge är ett kapitel för sig själv. Det är en obebodd ö med både skog och stränder. Här finns 8st specialdesignade twin bed tält som kombinerar modern svensk inredningsdesign med naturen.

    Tälten är 18kvm stora, med 6 runda fönster med möjlighet att byta ut mot myggnät. Både sängar och sängkläder är av bästa kvalitet och tälten är belägna på noga utvalda platser med vacker utsikt över skärgården. En vedeldad kamin håller dig varm på kalla dagar och fotogenlampor lyser upp tältet efter mörkrets ingång. Island Lodge vill ge den bästa eco-lodge upplevelse i Skandinavien och siktar på att vara CO2 neutralt. Här handlar det om att vara ett med naturen. Här finns en grillplats, möjlighet att äta middag vid havskanten, vedeldad badtunna för 10pers, bastuflotte för 14pers och om inte det räcker så har du även en privat ö och strand. Självklart finns det duschmöjligheter och även wifi i konferenslokalen.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.