Konferensresa Djurönäset – Ski Unlimited

Konferensresa Stockholms skärgård / Sverige   Djurönäset - konferera i skärgårdsmiljö

Januari – December
Söker ni efter en mötesplats nära Stockholm men ändå med känslan av att vara långt ute i skärgården? En plats där ni kan hålla till för er själva, avskilt från andra gäster? Ett hotell med hållbarhetstänk och där vi kan ordna med ett stort utbud av sammansvetsande och roliga aktiviteter? Låt oss då ta er med till Djurönäset.

När

Djurönäset kan man med fördel besöka året om. Vill man nyttja närheten till vattenaktiviteter passar dock perioden maj-september allra bäst då det är som varmast i vattnet.

För vem

För gruppen som vill förlägga sin konferens i närheten till Stockholm, men ändå få en härlig skärgårdsupplevelse.

Missa inte

Börja dagen med en morgonpromenad eller löprunda längs med klipporna och med utsikt över fjärden, avrunda med ett dopp i infinity-poolen innan en härlig hotellfrukost.

Inte långt från Stockholm, nära havet och naturen, ligger Djurönäset som hälsar er välkomna. Här finner ni lugn och harmoni bland tallarna som susar i havsbrisen. Ta en paus och vandra ner till klipporna och andas frisk havsluft. Från Stockholm city kan ni njuta av en båtfärd hit med eget chartrat fartyg eller varför inte med ett gäng rib-båtar? Eller så väljer ni en kortare bussresa. Djurönäset ligger exemplariskt till som en första utpost om ni sedan vill fortsätta längre ut i skärgården.

Här är alltid ren luft, vilsam tystnad, vidsträckt utsikt och en omgivning som inbjuder till utevistelse. Hotellet serverar läckra måltider på närodlade och ekologiska råvaror. Ni sitter i ljusa luftiga lokaler, som vi anpassar för just er grupp, med den teknik som ni behöver. I ert egna möteshus serveras fika med nyttigheter som ger energi, men ännu bättre energi-källa är en enkel paus-aktivitet i naturen precis utanför. Se till att ni även har lite luft i programmet för att hinna njuta av de härliga SPA-möjligheterna med bland annat en uppvärmd infinity-pool med magisk utsikt över fjärden. 

Aktiviteter

Här finns en palett av spännande och roliga aktiviteter att välja på. Närheten till havet bjuder in till flera roliga vattenaktiviteter.

Paddla kajak - Kajakpaddling är ett utmärkt sätt att bekanta sig med vatten, sjöar och natur och innehåller både avkoppling, träning och utmaning. Det bästa är att du själv bestämmer takten, om du bara vill glida fram på vattnet och njuta av upplevelserna eller göra paddlingen till dagens träningspass. Självklart får du instruktioner och tekniktips av oss innan start.

Segling - Lär er grunderna i segling och stärk teamkänslan på samma gång. Det är en enorm känsla att skota hem seglet och känna accelerationen i båten. Våra vana skeppare tar er runt bland kobbar och skär och kan även ordna med er egen seglingsregatta.

Prova på SUP - Stand up paddleboarding är en vattenbrädsport där du står på en surfbräda och paddlar med en enbladig paddel. SUP är verkligen en sport som passar alla, vare sig du är ung, gammal, stor eller liten, alla kan lära sig!

RIB - Skärgården är full av vackra öar att uppleva, och det finns knappast något snabbare eller enklare sätt att ta sig runt dessa än att åka RIB-båt. Att åka båt kommer alltid att vara barnsligt roligt. Det går nästan inte att undvika den äventyrliga, lite pirrande känslan som infinner sig när besättningen kastar loss och du sakta lämnar kaj. Det här kan vi kombinera med att antingen spana efter säl eller att lära oss navigera på sjön, en nog så stor utmaning med båtar som går uppåt 60 knop! Eller varför inte åka RIB istället för buss ut eller hem från Djurönäset?

Föredrar ni att hålla er på torra land kan vi ordna med fler andra aktiviteter så som dans, yoga, orientering samt matlagningsaktiviteter, vin-, öl- eller whiskyprovningar.

Unikt med Djurönäset är också att det finns en folkpark som rymmer upp till 1000 personer. Här finns plats för riktigt stora fester och festivaler, men fungerar minst lika bra för en mindre BBQ eller Paellakväll med femkamp och dans för 150–500 personer. Här kan du återskapa magin från förr med härlig stämning och en riktig nostalgitripp för alla som älskar Sveriges folkparker. Bygg upp förväntningarna och skapa en riktigt spännande atmosfär under parkens kulörta lyktor, med femkamp, popcorn, musik, underhållning och dans! Vi hjälper er med att ordna med ett riktigt bra tema anpassat just för er.

Boenden

  • Djurönäset hotell och konferens

    Djurönäset erbjuder flera stora konferenssalar, där den största tar upp till 450 personer i biosittning. Förutom alla olika lokaler och innemiljöer finns även 22 hektar sjötomt att mötas på. Exempel på utomhusplatser är en varm klipphäll med havsutsikt, sandstrand, terrasser med loungemöbler, i skogen, löparspåret eller på en av bryggorna.. Bor gör ni i ett av de 7 olika husen, som ligger på området i en rogivande skärgårdsmiljö, där ni kan samlas i vardagsrummet med öppen spis. Här kan ni även välja att konferera i mindre grupper, vilket ger er möjlighet att få avskildhet och ro för både måltider, konferens och boende.

    Djurönäset är ett Svanenmärkt hotell som vill skapa ett arbetssätt som stärker kunskap och medvetande kring hållbarhetsfrågor och som leder till att Djurönäset och dess anställda aktivt bidrar till ett mer hållbart samhälle. Hotellets restaurang uppfyller stränga krav på vilka råvaror som köps in och används och använder också en hög andel ekologiska livsmedel.

  • Seregården

    ”Ett hotell i hotellet” kanske man kan säga om Seregården. Det ska kännas exklusivt men också vara lätt att göra sig hemmastadd. Här finns plats för cirka 30 personer med hotellrum antingen i Seregården eller närliggande hus. Här finns även möteslokal, matsal och avslappnat vardagsrum. Utanför matsalen finns en stor altan med havsutsikt att ta kaffet eller fördrinken på. 

    Till Seregården hör även den nyrenoverade bastuloungen och bastu med havsutsikt. För ett litet tillägg har ni även er egna vedeldade badtunna. Från bryggan kan man ta ett dopp i havet. Här kan ni få vara för er själva, vi serverar måltider här eftersom Seregården dessutom har ett eget kök. 

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.