Konferensresa Gistholmen – Ski Unlimited

Konferensresa Stockholms skärgård / Sverige Konferensresa Gistholmen

Maj – Oktober
I Stockholms skärgård finns över 24 000 öar att upptäcka. Följ med till Gistholmen där ni får njuta av härligt umgänge, välkända och mindre kända bryggor, god mat, livfulla hamnar såväl som skärgårdens stillhet.

När

Stockholms skärgård upplevs bäst under perioden maj - oktober.

För vem

För gruppen som vill ha en hållbar resa, där ni inte behöver resa långt för att ändå få uppleva en unik miljö. Ett upplägg som bjuder in till att umgås med varandra, släppa vardagsstressen & samarbeta.

Missa inte

Morgondoppet, kvällsdoppet, grillningen på klipporna i solnedgången, ölen i sittbrunnen efter dagens segling.

Förslag på aktiviteter

Dag 1

Dagen börjar med att ni promenerar ner till Kajplats 17 vid Strandvägen, där RIB-båtar bestyckade med 2 x 300 hästkrafter väntar på oss, med hjälp av de snabbgående båtarna tar vi oss ut på sälsafari och stannar för lättare skärgårdslunch på en bättre kobbe innan båtarna glider in till Gistholmen vid ca. 14:00-tiden.

Strax efteråt är det dags för nästa aktivitet, Water Challenge som är en klassisk femkamp i skärgårdstappning, där vi självklart korar det vinnande laget.

Vid 16:00-tiden plockar vi fram kajaker, kanoter, fiskespön och bastun är tänd för de som vill värma upp sig innan ett dopp i det blå, kanske är det några som vill ta en pilsner på en härlig klippa?

Valfri tid är det middagsdags! Vi dukar upp en härlig tre rätters inne i storstugan på Gistholmen med mat ifrån Rönneberga konferensgård. Eller så beställer vi råvaror ifrån Rönneberga och har matlagningstävling i stugorna. Självklart kan vi ha DJ och fest i lokalen efter middagen. 

När kvällen börjar lida mot sitt slut så kanske det blir en spontan efterfest i någon av stugorna? Vi har samtliga 21 stugor till vårt förfogande och vi bor 2-3 personer i dem för att få plats. 

 

Dag 2

Vi vaknar upp och tar ett morgondopp innan frukosten serveras. Sedan är det dags för hemfärd med våra RIB-båtar till Strandvägen. Eller varför inte skippa RIB-båten på vägen hem och köra match-race med segelbåtar till Sandhamn istället ? Väl framme äter ni en lunch på Värdshuset och sen tar ni färjan mot fastlandet!

Boende

  • Gistholmen

    Gistholmen är en dold pärla, en helt egen liten ö i Stockholms mellersta skärgård. Här finns 21 stycken små stugor, en storstuga där vi kan konferera och äta middag, en bastu och ett servicehus med duschar och toaletter. Gistholmen handlar om att ta en paus. En paus från stress, press och vardag, en plats för tanke & reflektion. Gistholmen har såklart trevliga stränder, pittoreska omgivningar, ett glatt sommarliv med god mat och dryck.

    Gistholmen är nyrenoverat (öppnar maj 2020) här handlar det inte om att unna sig mer, fler, större och lyxigare. Det kan handla om att sitta på en klipphäll i kvällssolen och titta ut över vågornas glitter. Det kan handla om att plocka en bukett blåklockor och sätta i en kaffemugg. Eller att ro över till närmsta kiosk och köpa en glass. Det kan handla om att grilla en abborre man precis dragit upp själv. Om att titta på stjärnorna.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.