Konferensresa Gistholmen – Ski Unlimited

Konferensresa Stockholms skärgård / Sverige Hyr en egen ö - välkomna till Gistholmen

Maj – Oktober
Följ med till Gistholmen, en helt egen ö i Stockholms skärgård, där ni får njuta av härligt umgänge, mindre kända bryggor, god mat, såväl som skärgårdens stillhet.

När

Stockholms skärgård upplevs bäst under perioden maj - oktober.

För vem

För gruppen som vill ha en hållbar resa, där ni inte behöver resa långt för att ändå få uppleva en unik miljö. Ett upplägg som bjuder in till att umgås med varandra, släppa vardagsstressen & samarbeta.

Missa inte

Morgondoppet, kvällsdoppet i samband med bastu och umgås med varandra.

Gistholmen är en dold pärla, en helt egen liten ö i Stockholms mellersta skärgård. Här finns 20 stycken små stugor, en storstuga där vi kan konferera och äta middag, en bastu och ett servicehus med duschar och toaletter. Gistholmen handlar om att ta en paus. En paus från stress, press och vardag, en plats för tanke & reflektion. Gistholmen har även trevliga bryggor, små strandremsor, pittoreska omgivningar samt god mat och dryck.

Gistholmen är nyrenoverat och öppnade maj 2020. Här handlar det inte om att unna sig mer, fler, större och lyxigare. Det kan handla om att sitta på en klipphäll i kvällssolen och titta ut över vågornas glitter. Det kan handla om att plocka en bukett blåklockor och sätta i en kaffemugg. Eller att ro över till närmsta kiosk och köpa en glass. Det kan handla om att grilla en abborre man precis dragit upp själv. Om att titta på stjärnorna.

Förslag på aktiviteter

RIB med sälsafari

Ett sätt att ta sig ut till Gistholmen är att chartra ett eget fartyg. Ett annat är att ta sig dit med snabba RIB-båtar. Med avgång från Kajplats 17 vid Strandvägen tar RIB-båtar bestyckade med 2 x 300 hästkrafter oss ut i skärgården. Med hjälp av de snabbgående båtarna tar vi oss ut på sälsafari och stannar för lättare skärgårdslunch på en bättre kobbe innan båtarna glider in till Gistholmen.

Ett antal kanoter, roddbåtar och fiskespön finns till förfogande på Gistholmen, såväl som en bastu för de som vill värma sig innan ett dopp i det blå. Det behöver ju inte vara mer komplicerat än så när syftet är att umgås och koppla av tillsammans. Kanske är det några som vill ta en pilsner på en härlig klippa efter dagens aktiviteter?

Matlagningstävling

Valfri tid är det middagsdags! Vi dukar upp en härlig tre rätters inne i storstugan på Gistholmen med mat ifrån Rönneberga konferensgård. Eller så beställer vi råvaror ifrån Rönneberga och har matlagningstävling i stugorna? 

Match-race med segelbåtar

Istället för RIB-båtar eller fartyg hem, föreslår vi ett match-race med segelbåtar. Kanske tag vägen förbi Sandhamn och äta en lunch på Värdshuset innan hemfärd?

Boende

  • Gistholmen

    På Gistholmen finns 21 stycken små stugor, en storstuga där ni kan konferera och äta middag, en bastu och ett servicehus med duschar och toaletter. Varje stuga har ett sovrum med två stycken sängar och egen dusch och toalett. 15 av stugorna har även ett sovloft med en säng.

    Stugorna renoverades sommaren 2020 så även om boendet är relativt enkelt jämfört med ett hotell, är upplevelsen ändå att det är snyggt och fräscht och det bjuder in till en avkopplande vistelse.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.