Konferensresor i Stockholms skärgård | Ski Unlimited

Konferensresa Stockholms skärgård / Sverige I Roslagens famn

Maj – September
I Roslagens skärgård finns 13 000 öar att upptäcka! Med skepparmössan på lotsar våra guider er till några av våra absoluta smultronställen i skärgården. De hissar seglen, fixar bästa lunchviken, ser till att middagen blir en fest och mycket mer så att ni kan ägna er åt resans syfte.

När

Stockholm skärgård upplevs bäst under perioden maj - september.

Aktiviteter

För vem

För gruppen som vill ha en hållbar resa, där ni inte behöver resa långt för att ändå få uppleva en unik miljö. Ett upplägg som bjuder in till att umgås med varandra, släppa vardagsstressen & samarbeta.

Missa inte

Morgondoppet, kvällsdoppet, grillningen på klipporna i solnedgången, ölen i sittbrunnen efter dagens segling.

Att segla genom Roslagen betyder att få njuta av härligt umgänge, charmiga öar, mysiga naturhamnar och god mat. Seglar gör vi tillsammans med Linjetter i olika storlekar.

Alla kan vara med och segla, det krävs inga förkunskaper, det finns en uppgift för alla som vill vara aktiva ombord och våra skeppare tillika guider kommer se till att er upplevelse blir så bra som möjligt.

Natursköna Roslagen

Vi tar er med på en seglats till vackra naturhamnar, till exempel sköna Hamnskär som ligger i ytterskärgården med havet direkt utanför. Avsluta dagen på bästa sätt med en BBQ på klipparna med solnedgången som går ner i havet som utsikt. Går utmärkt att kombinera med ett besök vid Furusund eller Marholmen för konferens och en god middag eller lunch på värdshuset. Vi skräddarsyr rutten tillsammans med er utifrån era önskemål samt i dialog med våra skeppare.

Så här skulle ett programförslag kunna se ut:

Dag 1: Resan börjar med att ni blir upphämtade med buss vid ert kontor och åker till Rosättra (1 på kartan) där båtarna ligger rustade i hamn. Efter en säkerhetsgenomgång kastar vi loss med kurs mot Furusunds värdshus. Skepparna har förberett lunch som intas ombord under seglatsens gång. Väl framme vid Furusund (A) kommer ni konferera i härlig skärgårdsmiljö och äta god mat. På kvällen bjuds det till middag på värdshuset.

Dag 2: Efter en god natts sömn i båtarna väntar en stor och härlig frukostbuffé på er på värdshuset innan det är dags för ännu ett konferenspass. När hungern sedan gör sig känd äter ni lunch på värdhuset och gör er redo för att lätta ankar och segla vidare mot en vacker naturhamn, förslagsvis sköna Hamnskär som ligger i ytterskärgården med havet direkt utanför (B). Vi tycker att ni skall avsluta dagen på bästa sätt och det tycker vi att ni gör genom att avnjuta en BBQ på klipporna med havet och solnedgången som utsikt. Mäktigt.

Dag 3: Ni vaknar till att er skeppare står och preppar frukosten ombord på båten, något som med fördel avnjutes i sittbrunnen på båtarna. Vi kastar sedan loss och seglar tillbaka mot Rosättra. Under färden äter vi lunch ombord och vid hamnen väntar bussen som tar er tillbaka till Stockholm city. Med vetskap om att alla era sinnen nu är fulltankade av nya minnen och naturupplevelser tackar vi på Ski Unlimited för denna gången.

Boende

  • Båtarna

    Ni kommer få segla med Linjetter i storlekarna 33 till 43 fot. Segelbåtarna är byggda med mycket hantverkarskicklighet och självklart utrustade med hög komfort och säkerhet. 

    Båtarna har 6 till 8 kojer och är där samtliga är utrustade med toalett och pentry och där de största även har dusch ombord.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.