Konferenser med skoter | Ski Unlimited

Skoter

Skoteråkning är en fantastisk vildmarksupplevelse i ett snöklätt landskap och det enda som krävs av deltagarna är ett vanligt körkort och lite sunt förnuft. Varma kläder, hjälm och skidglasögon hjälper förstås också. Skoterturerna går i blandad terräng på lättkörda skoterspår.

Resor med Skoter

 • Grandvalira / Andorra

  Konferensresa Andorra

  Det bästa med skidåkningen i Andorra är att man får vara ensam om snön. Tänk dig en lagom lutande sluttning med några decimeter glittrande nysnö. Du lägger de första spåren. Efter ett varv kommer du upp igen och det är bara dina spår som syns. Det är nämligen knappt någon annan som lämnar pisterna efter ett stort härligt snöfall i Andorra.

 • Åre / Sverige  

  Åre är Skandinaviens mest internationella skidort, grundat 1909 och blev för ett par år sedan utsedd till en av världens bästa skidorter. Det var resemagasinet Condé Nast Traveller som rankade de tio bästa alpina turistmålen i världen och Åre placerade sig på denna lista. Det som lyftes fram var att Åre passar alla typer av skidåkare, har en bra afterski och ett stort utbud av aktiviteter utöver skidåkningen.

 • Björkliden / Sverige

  Välkommen till Björkliden – en liten genuin fjällanläggning med majestätisk utsikt över Lapporten och Torneträsk. Björkliden Fjällby, belägen 420 meter över havet, är en av våra nordligaste skidorter i den svenska fjällkedjan och ligger ca 10 mil från Kiruna på vägen mot Riksgränsen och Narvik.

 • Gressoney / Italien

  Till Gressoney åker man för skidåkningen. Och för maten. Vi är ju ändå i Italien. Här är afterskin eller det röjiga nattlivet inte lika intensivt som i Österrike. Däremot finns det många mysiga barer och restauranger, vilket gör den lilla alpbyn lämplig både för skidfantaster och företag som vill ha känslan av att ha hela byn för sig själva! Efter en resa till Gressoney kommer du garanterat hem med ro i själen och ordentligt trötta ben.

 • Jukkasjärvi / Sverige

  Sov på isbädd, färdas i vildmarken med hundspann, prova på is-skulptering, åk på norrskensjakt med skoter och basta och bada i isvak. Välkomna till Icehotel i Jukkasjärvi.

 • Järvsö / Sverige  

  Hälsinglands pärla

  Släpp loss kreativiteten och leklusten i Hälsingeskogarna. Sveriges andra alpina anläggning invigdes år 1937, vilket var en stor dag i Järvsö. På åttiotalet påbörjades utbyggnad av systemet och det utvecklas hela tiden till att skapa en skidort som har snötillgång tidigt på säsongen.

 • Riksgränsen / Sverige

  Kombinationen av häpnadsväckande natur, djupsnö och oändliga variationsmöjligheter är kanske den största anledningen att man kommer tillbaka till Riksgränsen år efter år.

 • Vålådalen / Sverige

  Vålådalen är en fantastisk plats vid vägens ände där du får tillfälle att utforska vinterns alla olika aktiviteter. Längdskidor, turskidor, topptur eller skidskytte. Självklart finns det även ännu fler aktiviteter att välja mellan och gruppen kan även hyra sina egna badtunnor att koppla av i efter en härlig dag.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.