Konferensresa Narvik – Ski Unlimited

Konferensresa Narvik / Norge Magisk skidåkning bland fjordar & fjäll

Mars – April
Mellan hav och fjord, i nordligaste Norge ligger Narvik. På vintern åker man skidor samtidigt som man har utsikt över havet, tack vare fjällen som stupar brant ner i Atlanten. Kontrasten mellan bergstoppar och öppna fjordar är vidunderlig, och det är få platser på jorden där du kan uppleva fjäll och hav samtidigt.

När

Narvik upplevs bäst under perioden mars - april.

För vem

För passionerade skidåkaren som vill se något annat än Alperna & som uppskattar vacker natur.

Missa inte

Ta tåget upp till Katterat och vandra ner till Rombaksbotn på snöskor. Därifrån korsar ni fjorden med båt på vägen hem.

Här finns allt från fiske till kultur – beroende på hur ni vill lägga upp programmet. Förutom skidåkning finns en hel del andra aktiviteter; djuphavsfiske, ett besök på krigsmuséet, segla Nordlandsbåt eller ta en guidad rundtur i malmhamnen. Lunch eller middag på toppen av berget med vidsträckt utsikt över fjorden och stan, eller ett besök på Polar Zoo och se på våra nordiska rovdjur som varg och björn och sen äta en lunch i grillstugan. 

På kvällarna finns fina och mysiga restauranger att välja bland. Stan har också ett utbud av barer, pubar och en och annan nattklubb.

Boende

  • Thon hotell

    Thon Hotel Narvik ligger bekvämt ett stenkast från backen och är inrett i klassisk skandinavisk stil. Här kan ni njuta av en härlig utsikt över bergen från hotellets terrass. 

    Restaurangen erbjuder traditionella norska rätter. Konfererar gör ni i hotellets ljusa konferenssal.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.