Vemdalen – Ski Unlimited

Vemdalen / Sverige

Vemdalen är Härjedalens fjällpärla, prisad som årets skidanläggning 2023! En destination för skidentusiaster som söker en genuin och härlig skidåkning. Vemdalen erbjuder breda skidbackar som passar såväl nybörjare som erfarna åkare. De utmanande fallhöjderna gör det möjligt för alla att hitta sin egen favoritbacke. Oavsett om du är ute efter adrenalinkickar i de branta nedförsbackarna eller lugna åk i de mer lättåkta områdena, så har Vemdalen något för dig.

När

Året runt (med undantag för maj, okt, nov)

Varför

Majestätiska fjälltoppar, förtrollande vattenfall, frodiga vandringsleder och utmärkt skidåkning – här finns allt!

Missa inte

I Klövsjö finns Svartåshanget (backe 10), Vemdalens brantaste preparerade backe. Med en imponerande lutning på 38 grader är det en av Sveriges mest utmanande pister. Om du är redo att utmana dig själv eller någon i ditt sällskap är detta definitivt en backe som bör finnas med på din att-göra-lista under ditt besök i Vemdalen – förutsatt att du är beredd på att känna mjölksyra i benen!

Resor till Vemdalen

  • Vemdalen / Sverige

    Vintermeckat Vemdalen

    Bara tanken på att åka skidor i Vemdalen kan omedelbart väcka reslust hos många. Kanske sitter du just nu på ett kontor med en trist grå utsikt och snöslask utanför fönstret? I Vemdalen väntar snön, fantastisk skidåkning och möjligheten till upplevelser som kan bli beroendeframkallande. Som tur är finns det ett enkelt botemedel mot skidabstinens: Planera din resa till Vemdalen redan denna vinter!

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.