Stöten – Ski Unlimited

Stöten / Sverige

Sälens bästa skidåkning? Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 398 meter. Storslagen utsikt över svenska och norska fjälltoppar väntar er från Granfjällets topp. Här finns 45 nedfarter och backar som passar alla skidåkare, från mycket lätta backar till utmanande svarta pister. 45 kilometer längdspår slingrar sig genom fjällvärlden från Stöten och här har alla stugor ski-in ski-out, så glöm trassliga transporter till backarna - bara rakt ut och kör!

När

December - april

Varför

Sälens bästa skidåkning! Här bor du med ski-in ski-out i fräscha stugor.

Missa inte

Missa inte de fantastiska längdspåren, även om det är kul att åka utför. Här finns Sälens längsta nedfart! Våfflor hör till när man är i fjällen. Missa inte dom utmärkta våfflorna på Joängets Fjällgård!

Resor till Stöten

  • Stöten / Sverige

    Stöten i Sälen är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 398 meter. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns 50 backar som passar alla skidåkare, från mycket lätta backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. I Stöten har alla stugor ski-in ski-out, så glöm trassliga transporter till backarna

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.