Konferenser med skidskytte | Ski Unlimited

Skidskytte

Skidskytte är en aktivitet som verkligen stärker teamkänslan. Ni delas in i lag och ska på så kort tid som möjligt ta er längs en bana på längdskidor och försöka träffa måltavlan med geväret vid skjutvallen. Utmanande, pulshöjande och en otroligt kul upplevelse tillsammans!

Resor med Skidskytte

 • Åre / Sverige  

  Åre är Skandinaviens mest internationella skidort, grundat 1909 och blev för ett par år sedan utsedd till en av världens bästa skidorter. Det var resemagasinet Condé Nast Traveller som rankade de tio bästa alpina turistmålen i världen och Åre placerade sig på denna lista. Det som lyftes fram var att Åre passar alla typer av skidåkare, har en bra afterski och ett stort utbud av aktiviteter utöver skidåkningen.

 • Järvsö / Sverige  

  Hälsinglands pärla

  Släpp loss kreativiteten och leklusten i Hälsingeskogarna. Sveriges andra alpina anläggning invigdes år 1937, vilket var en stor dag i Järvsö. På åttiotalet påbörjades utbyggnad av systemet och det utvecklas hela tiden till att skapa en skidort som har snötillgång tidigt på säsongen.

 • Vålådalen / Sverige

  Vålådalen är en fantastisk plats vid vägens ände där du får tillfälle att utforska vinterns alla olika aktiviteter. Längdskidor, turskidor, topptur eller skidskytte. Självklart finns det även ännu fler aktiviteter att välja mellan och gruppen kan även hyra sina egna badtunnor att koppla av i efter en härlig dag.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.