Frida Winqvist – Ski Unlimited

Frida Winqvist CEO (föräldraledig)

frida.winqvist@skiunlimited.se 070-945 08 89

När snön har smält befinner jag mig gärna på vattnet, kappseglar med en Dragonfly 28 , kite-surfar eller paddlar kajak

Var lärde du dig åka skidor?

Till en början hemma på garageuppfarten när jag var 2 år, trottoaren var ett jättebra första hopp! ;) Min pappa var skidlärare så jag var med överallt på familjens skidresor runtom i Sverige och försökte hänga på storebrorsan bäst det gick! J När jag var 6 år gick jag med i IFK Lidingö Slalomklubb och åkte landet runt och tävlade i slalom under tio års tid följt av att jag arbetade som slalomtränare för de yngre förmågorna i klubben. Därefter var det mer skidåkning utanför pisterna som lockade och St Anton blev mitt kära hem under fyra vintrar, där upptäckte jag tjusningen i att åka ospårat och gå på tur…

Gör jag när snön smält?

Då befinner jag mig gärna på vattnet, kappseglar med en Dragonfly 28 sport (trimaran), kite-surfar eller paddlar kajak. Kan inte få nog av Stockholms skärgård!

Det visste du inte om mig?

Gillar att sjunga och dansa, något som inte fått lika mycket utrymme i mitt liv som skidåkning och segling, men som ger en otrolig glädjekick varje gång jag tar mig tid till det!

En resa du drömmer om att göra?

Heliskiing i Kanada. Behöver jag säga mer?

Varför Ski Unlimited?

En dröm som gått i uppfyllelse att få kombinera min erfarenhet ifrån tidigare jobb som konsult och projektledare med mitt stora intresse för skidåkning och en aktiv livsstil!