Konferensresa Vålådalen vår o höst – Ski Unlimited

Konferensresa Vålådalen / Sverige Vålådalen - ett med naturen

April – Oktober
Omringade av fjällens vidder, färger och lukter, 700 m.ö.h., känns fjällen ”på riktigt”, utan för mycket kommers och andra turister. Här finns utrymme för både koncentrerat arbete och glad gemenskap.

När

Vintersäsong från mitten av december till mitten/slutet av april. Resten av året fungerar också bra, men då med vandrarkängorna på fötterna.

För vem

För gruppen som tycker att gemenskap är viktig. För er som inte bara vill åka lift utan uppleva allt som svenska fjällvärlden erbjuder.

Missa inte

Missa inte en dag med skidskytte! Ni inleder med introduktion och instruktion. Sen blir det företagsmästerskap!

Vålådalens Fjällstation är belägen mitt i Jämtlandsfjällen, mitt i Vålådalens naturreservat vid Ottfjällets sydsluttning. Här blir tankarna lika klara som fjällbäckens vatten. I lugnet och tystnaden flödar kreativiteten, här blir mötet effektivt och resultatinriktat. Här vet ni var ni har varandra.

Vålådalen ägdes tidigare av Riksidrottsförbundet. Hela fjällstationen andas framgång genom alla idrottare som laddat upp och hårdtränat här. Missa inte muséet med all idrottshistoria!

 

Runt fjällstationen finns massor av möjligheter till utomhusaktiviteter såsom trailrunning, mountainbike, vandring och mycket annat.  

Vålådalen nås med egen buss från Underåkers tågstation efter att ni tagit tåget från storstan, eller med buss från Östersunds flygplats.

Välkommen till en inspirerande, rofylld, vild och äventyrlig konferens!

Aktivitetsförslag

 

 

Foto: Anette Andersson

 

Foto: Anette Andersson

 

 

Foto: Anette Andersson

Boende

 • Vålådalens fjällstation

  En klassisk svensk fjällstation med naturen och äventyren inpå knuten! Lite mindre klassiskt men som adderar en massa mervärde är att Vålådalens fjällstation dessutom har tillgång till en idrottshall, en skidskyttebana, en bastukåta och badtunnor - alla möjliga för er att hyra för aktiviteter. 

  Utanför dörren startar längdspår och turer upp på fjället. En kort bussresa bort når ni Åres skidsystem. Om ni inte väljer att testa Vålådalens alldeles egna lift, med något färre nedfarter...

  Fjällstationen erbjuder olika typer av boende- klassiska hotellrum på hotellet och i närbelägna byggnader och stugor. 

  Här finns också gott om konferenslokaler med plats från 30 till 600 personer. Dessutom trevliga sällskapsytor för mindre grupparbeten.

  I köket förbereder kockarna kvällens middag. De tillagar varsamt råvarorna som till så stor del som möjligt är ekologiska och närproducerade. 

  På kvällen kan man umgås framför brasan i matsalen. Eller kanske ordna en storslagen fest med band och dansgolv i idrottshallen?

  Vålådalens personal är kända för att måna om sina gäster - här känner man sig hemma!

   

  • Foto: Anette Andersson
  • Foto: Anette Andersson
Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.