Konferensresa Split – Ski Unlimited

Konferensresa Split / Kroatien Porten till Kroatiska skärgården

April – Oktober
Resan går till Split, en gammal stad med en rik historia som sträcker sig över 2000 år tillbaks i tiden. Med sitt vackra läge på en halvö i södra Kroatien, i landskapet Dalmatien, har Split länge fungerat som en port till den världsberömda kroatiska skärgården. Split är med sina nästan 200 000 invånare Kroatiens näst största stad och charmerar årligen tusentals turister med sitt vackra läge vid det klarblåa Adriatiska havet, sin gamla historia och det rika kultur- och nöjeslivet. Här blandas historia med ett livligt nöjesliv och många restauranger som serverar gastronomiska upplevelser från det kroatiska köket.

När

Split upplevs bäst under perioden april - oktober.

För vem

För de som vill bo & konferera vid det kristallklara Adriatiska havet, göra vattenaktiviteter & utflykter i ett riktigt behagligt klimat. Passar för den stora gruppen såväl som den lilla.

Missa inte

En guidad tur på fortet och såklart en båttur ut till någon av de vackra öarna!

Aktiviteter runt Split

Adriatiska havet är känt för sitt turkosa klara vatten och för sin skärgård med större öar utmed kuststräckan. Här kan man hyra stora segelbåtar och besöka de fantastiska öarna längs kusten.  På havet kan man förutom att segla även paddla kajak och göra halvdagsturer med lunchstopp.

I området finns floden Cetina och här kan man testa forsränning i gummibåt. Floden är även arena för canyoning, där man tar sig fram i vattnet genom att simma, hoppa mellan klipporna (eller gå runt om man vill utmana sig lagom) och ner i naturligt skapade pooler. Canyoning gör man med våtdräkt på och det går att utföra på sin egen nivå. Även klippklättring finns utmed bergssidorna längs Cetina river.

Boende

  • Hotel Le Meridien Lav

    Femstjärniga Hotel Le Meridien Lav i Podstrana, ligger strax söder om centrala Split. Här finns flera fullt utrustade mötesrum i olika storlek till ert förfogande. Hotellet har pooler både inne och ute, och ett dopp i det stora blå ligger med badrocksavstånd. 

    Spa-avdelningen har välutrustat gym för den som vill hinna ett morgonpass innan frukost. Middagar kan ätas antingen på hotellets restaurang eller på någon av alla mysiga restauranger i Podstranas hamnområde.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.