Konferensresa Sälen sommar – Ski Unlimited

Konferensresa Sälenfjällen / Sverige Sälenfjällen i sensommarskrud

Juni – September
Semestrarna är över och Sälefjällen är betydligt lugnare än sommar och de hektiska vintermånaderna. Då är det er tur att ta över! Njut av stillhet och skapa er egen fest! Vandra med kollegorna i jakt på hjortron och fiskevatten. Trampa ut på fjället och stanna för en klassisk kok-kaffe som ni lagar över öppen eld.

När

Barmarksaktiviteter för företagsgrupper passar bäst i juni, senare halvan av augusti och september. Då "missar" ni de flesta semesterfirarna...

För vem

Friluftsgänget, äventyrarna och de som vill njuta av stillheten i svensk natur. Eller ha en riktigt bra fest i fjällmiljö!

Missa inte

Vandra ut och laga mat över öppen eld. Utrustning går att hyra - till och med en egen fjällhund att ta med på turen!

Aktivtetsförslag

Ta dig fram på fjäll-stigarna

Sälenfjällen om sommaren erbjuder klassiska aktiviteter som vandring och mountainbike-cykling. Krydda gärna turen med en matlagningsaktivitet i det fria eller en lag-utmaning med kunskaper i såväl överlevnads-skills som matte-kunskap!

Vill ni ha någon som håller humöret uppe under turen? Vi kan hyra in ett gäng draghundar som blir lika glada varje gång dom ska på fjälltur! Ut på tur!

Glid på vattnet

En klassisk kanadensare för två passar utmärkt för att hänga med en kollega du inte känner så bra.
 
Med en packraft kan ni både vandra och utforska vattendragen i fjällen - en uppblåsbar kanot som du bär med dig mellan vattendragen! En kul dag både till fots och på vatten.

 

Sitt på ryggen

Låt någon annan gå och koncentrera dig på att sitta kvar - på en hästrygg! Även om du inte behöver gå själv, så garanterar vi träningsvärk för alla som inte är vana vid hästryggen. Självklart kombinerar vi turen med en skön utelunch/fikapaus.

Varmt, gott och bekvämt

Smaka på delikatesser från fjällvärlden och lär dig historien bakom. Njut av en avslappnande stund i ett spa eller Saunavärlden på nya Experium i Sälen. Här kan du även ta ett åk i vattenrutschbanan och testa surf på konstgjord våg!

 

 

Boende

  • Högis - en riktig Sälenklassiker med stil

    Högfjällshotellet - eller kanske mer känt som Högis - är ett hotell lite för sig själv vid foten av Högfjället. Men Högis är mer än bara ett hotell - det är en resort där allt finns inom räckhåll. Här finns 13 prisbelönta restauranger och barer, egen biograf, spa med bastu och gym, konferenslokaler och skiduthyrning. Och precis utanför dörren Knäpper du pjäxorna och skidar iväg till Högfjället och Lindvallen. Sommar och höst ligger vandrings- och cykellederna istället direkt runt knuten.  

     

    Rummen är mysigt inredda och finns i standard eller nyupprustade superior. Självklart finns tv, fri wi-fi och därtill torkskåp i alla rum. 

    Konferensrum finns från upp till 800 personer till små grupprum för den lilla ledningsgruppen. Kanske passar en konferens i biografen er? Popcorn ingår om ni vill!

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.