Konferensresa Obanjan Island – Ski Unlimited

Konferensresa Obonjan Island / Kroatien Obanjan Island - hyr en egen ö i Adriatiska havet

Maj – Oktober
En privat obebodd ö som är en fullt utrustad semesterort - vad mer kan man begära? Fantastisk natur, inspiration, lyx och frihet - allt på ett ställe!

När

Bästa perioden att resa hit är maj-oktober

För vem

För gruppen som vill främja gemenskap, hålla samman gruppen och få en unik upplevelse

Missa inte

Vakna upp i sitt glampingtält, ta ett morgondopp, köra ett yogapass på stranden för att sedan konferera och workshopa ute i det fria.

Välkomna till Obonjan Island, en 136 hektar stor ö utanför Kroatiens kust. Obonjan ligger cirka 5 km från fastlandet nära staden Šibenik, bara en timme från Splits internationella flygplats. Obonjan glamping resort är inbäddat i naturlig skönhet och erbjuder orörd utsikt över Adriatiska havet. En skyddad, privat ö inbäddat bland dussintals obebodda öar - den perfekta platsen för en konferens där man vill bygga gemenskap, hålla samman gruppen och som tillåter evenemang och festligheter som sträcker sig fram till soluppgången.

Här får ni en plats för mindfulness och reflektion över naturlig skönhet. Det finns gott om plats för individen och samspelet med kollegorna. Det är en plats där du kan göra allt eller helt enkelt ingenting alls. Natur, musik, sport, yoga, workshops, utsökt mat och dryck i restauranger och barer, vattensporter eller dykupplevelser. En må-bra-atmosfär när den är som bäst. 

Aktivitetsförslag

På Obanjan skräddarsyr vi ett aktivitetsprogram utifrån era önskemål. Här finns havet nära till hands, vilket bjuder in till vattenaktiviteter som tex. paddla kajak, SUP och båtturer. 

Yoga och teambuilding-aktiviteter som tex. flottbygge är också väldigt uppskattade aktiviteter.

Boende

  • Obonjan Island

    På Obonjan Island bor ni 1-4 personer i tjusiga glamping tält "Bell Tents", "Forest Lodges" och i "Sun Lodges". Totalt finns det 625 bäddar på ön att tillgå, så här finns gott om utrymme för gruppen att växa och att fördela boende utifrån era behov. 

    Samtliga "Lodges" (340 bäddar totalt) har badrum med dusch och toalett och luftkonditionering. Glamping tälten (285 bäddar totalt) har luftkonditionering utan badrum, där det finns gemensamma badrum inom gångavstånd från tälten. 
    Samliga boenden med direkt närhet till naturen och havet som omger hela ön.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.