Konferensresa Marstrand – Ski Unlimited
April – Oktober
Välkommen till en härlig upplevelse i en helt unik miljö. Klipphällar blandas med smuggelrännor, grottor, söta hus och öppet hav. Ön bjuder på utomhusaktiviteter i en fascinerande natur- och kulturmiljö. Marstrand genomsyras av båtlivet och även som besökare utan egen båt får man en stor dos av denna härliga medicin. Du kan även njuta av fantastiska vandringsleder utan trängsel och med en bedövande vacker utsikt över Västerhavet.

När

Marstrand visar upp sin bästa sida perioden april - oktober.

För vem

För gruppen som vill ha en lite mer hållbar resa med havet som medelpunkt.

Missa inte

Promenera runt ön och känn magin ute vid Skallens fyr där de två haven Skagerrak och Kattegatt möts.

Marstrand heter både den lilla byn med sina ca 1’300 invånare samt ön den är belägen på. Men faktum är att samhället Marstrand befinner sig både på den östra Koön som har fastlandsförbindelse, samt den västra Marstrandsön dit man måste ta sig med personfärja, eller annat flytande medel, för att om möjligt klassas som ännu mer exotisk så är också biltrafik förbjuden och icke-existerande här.   

Med tanke på närheten till havet gör man med fördel diverse havsnära aktiviteter såsom segling, ribbåtstur eller sälsafari. Det finns även ett antal kortare fantastiska vandringsleder på de båda öarna. Självklart ska man även besöka sevärdheten som stått pall sedan 1658, Carlstens fästning.  

Aktiviteter

Här är ett litet urval av aktiviteter som området kring Ljungskile bjuder på.

Vandring - På Bohusleden och andra vandringsstigar. Varför inte ta med en naturguide och lära er mer om vad naturen erbjuder? Kanske hittar ni några läckerheter från skogen att smaka till lunch...

Golf - En golfupplevelse i fantastisk natur på den anrika Lyckornas golfklubb

Båttur med skärgårdsbåtarna - Följ med på ordinarie turer eller boka en egen båt för middag, fest eller konferens bland kobbar och skär!

 

Musselexpedition - Följ med Musselbåten ut och skörda musslor till middagen! Ni tillagar dem tillsammans med kunniga instruktörer från Musselbaren. En närodlad middag ni kommer minnas länge!

Kajakpaddling - Packa matsäck och paddla ut med kollegorna för gruppövningar och konferens på en ö lagom långt borta. Eller kanske en kajak-orientering i lag innan konferensen sätter igång?

Cykling - Vill ni cykla så finns här möjligheter både för MTB i skog och mark, liksom för en tur på landsväg med ”vanlig” cykel (kanske i lag med tävlingsuppgifter?).

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.