Konferensresor i Barcelona | Ski Unlimited

Konferensresa Barcelona / Spanien Storstadspuls med havssmak

Mars – November
Europas hetaste nöjesstad har direkt access till sandstranden och Medelhavet. Barcelona har det kompletta utbudet av äkta storstadspuls, ett rikt nattliv och bra shopping bland lyxbutiker och mer vanliga butiker längs med Passeig de Gracias. Metropolstaden är världskänd för sin arkitektur som bland annat UNESCO världskulturarvet Sagrada Familia och i närheten av staden hålls varje år den världsberömda F1 Grand Prix tävlingen.

När

Barcelona upplevs bäst under perioden mars - november.

För vem

För de som vill ha ett komplett utbud av äkta storstadspuls, ett rikt nattliv, bra shopping och med direkt access till sandstranden och Medelhavet.

Missa inte

Den unika och vackra arkitekturen i Barcelona! Tex. kyrkan Sagrada Familia eller Gaudi parken. Att äta tapas på restaurangerna där lokalborna äter är också ett måste. Missa inte heller alla marknader, de bästa är på morgonen!

Staden bjuder på exceptionella restauranger, både i lyxvariant och mer genuina pärlor som serverar underbara tapas. Här kan vi också erbjuda ett brett utbud av spännande aktiviteter som passar perfekt i det sköna klimatet, både på land och vatten vid en av de många stränderna. 

 Barcelona har också något för både den sport- som kulturintresserade. Två topplag i absolut världsklass - Barcelona och Espanyol- är något barcelonaborna är stolta över. 
Förutom den kända Güellparken, så finns spännande Street Art här och var i staden att upptäcka med en guide. Eller det mer traditionella Nationalmuseet konst från då och nu. 

Storstadspuls och aktiviteter för den vågade!

Barcelona bjuder på världskänd arkitektur, riktigt bra spansk mat och internationellt nattliv. Samtidigt finns möjlighet att få en riktig adrenalinkick med fartfyllda aktiviteter. Här följer några exempel på vad som varit uppskattat på våra tidigare resor hit.

Matlagningstävling
Vi gör ett besök i ett äkta Medelhavsrestaurangkök i närheten av Las Ramblas. Detta är en otroligt rolig och uppskattad aktivitet där ni delas in i grupper och ert samarbete samt känsla för smak och estetik sätts på prov. Här kan vi skräddarsy temat med fokus på ledarskap, teamsamarbete, kommunikation eller bara göra det som en kul aktivitet. Grupperna blir sedan en egen varsin restaurang som tävlar mot den andre. Det gäller att utse kock, kökschef, souschef osv. Menyn får ni i form av en shoppinglista där maten ska handlas gemensamt vilket givetvis görs på den berömda marknaden vid Las Ramblas. Sedan är det dags att sätta igång köken och leverera menyn. Bästa restaurangen vinner! Självklart avnjuter ni allihop er middag efteråt med passande viner.

Kombo 4x4 & quad- körning
Här erbjuds en riktigt fartfylld upplevelse på den Katalonska landsbygden i området Penedès med en kombination av 4x4 hjuls bland leriga flodvägar, extrem terräng blandat med vingårdar och historiska platser. Er professionella guide kommer att visa er hur ni tar ert fordon ner för extremt branta backar och upp för höga kullar som ser helt omöjliga ut att ta sig över. En perfekt upplevelse för en grupp med mycket äventyrslust!

Guidad tur på cykel: På den här aktiviteten upptäcker ni Barcelonas kultur och gastronomi från cykelsadeln. Assisterade av lokala guider kryssar ni på tuffa designade cyklar längs Barcelonas gator och kvarter. Ni stannar på lokal restaurang för lunch. Ett av stoppen blir fascinerande Parc Guëll. 

Boende

  • NH Barcelona Centro

    NH Hotel Barcelona Centro ligger som namnet antyder i centrum. Ett perfekt läge på en lugn gågata, bara 100 meter från La Rambla. Här finns butiker och kaféer att njuta av. Ni promenerar även till Plaça Catalunya på 2 minuter.

    Hotellet har 156 rum och två mindre konferensrum och bjuder på en riklig frukostbuffé.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.