Felix von Heijne – Ski Unlimited

Felix von Heijne

Snöskoter, kajak och topptursguide som gärna delar med sig av sin reseglädje.

En mening som beskriver mig som guide: Jag är utåtriktad guide som gärna delar med mig av min reseglädje.  

En perfekt dag i mitt liv ser ut så här: Efter god frukost tar jag och några polare oss ut på fjället, soligt, -2 och nysnö. Gärna någon halvlång tur på stighudar och sen ett par sköna svängar ner. En fika ute i en snögrop för att sedan ta ett varv till. Dagen avslutas med en middag och planerandet av nästa tur. 

Den här platsen återvänder jag gärna till: Den franska ön Korsika är ett ställe jag gärna reser tillbaka till. Liten bortglömd prick i medelhavet utan massturism och hotellkomplex. Genuint och orört. 

Den/det bästa restaurangen/lunchstället/fiket/baren jag vet är: Charlet Etoile (eller Ulla’s som den också är känd som) i Italienska Cervinia är ett riktigt pangställe. 

Min bästa pryl på resan är: Ett par riktigt sköna tofflor kan användas på alla resor. Jag har fortfarande inte varit på en resa utan att använda tofflorna.

Min drömresa är: Har alltid velat segla runt mellan småöar och atoller i Stilla Havet. Leva segelbåtslivet med fiska, grilla på stränder, hoppa från ö till ö. 

Gör jag när jag inte guidar för Ski Unlimited: Vintertid jobbar jag som skoter-och topptursguide i Åre, medan sommartid befinner jag mig på västkusten och arbetar som kajakinstruktör. 

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.