Eva-Lotta Porret – Ski Unlimited

Eva-Lotta Porret

Jag är byns bästa bagare!

En mening som beskriver mig som guide:

Glad & uthållig, snabb uppför!

En perfekt dag i mitt liv ser ut så här:

Vaknar på en bergshytta för att bestiga något trevligt litet berg, och efter ett fint lössnöåk gå på mysig restaurang och äta & dricka gott i glada vänners lag.

Den här platsen återvänder jag gärna till:

Aostadalen! Här finns allt: bedårande vacker natur med fantastiska möjligheter att göra allt skoj man kan i bergen, otroligt god mat och ett väldigt varmt och genuint trevligt bemötande.

Den/det bästa restaurangen/lunchstället/fiket/baren jag vet är:

Café Brocher i St Julien en Vercors. Spännande rätter och nya kombinationer på lokala ekologiska råvaror för säsongen.

Min bästa pryl på resan är:

Reser aldrig utan en bra bok och en karta dit jag är på väg.

Min drömresa är:

Nepal, har fortfarande inte kommit dit så det börjar bli dax!

En oanad talang jag har är:

Byns bästa bagare!

Gör jag när jag inte guidar för Ski Unlimited:

Allt i allo på det lilla byggföretaget Karlsson & Kolifej i Frankrike. Ledare på längdskidläger och semesterläger för blinda och synsvaga i Schweiz.