Eva-Lotta Porret
Jag är byns bästa bagare!
En mening som beskriver mig som guide:
Glad & uthållig, snabb uppför!
En perfekt dag i mitt liv ser ut så här:
Vaknar på en bergshytta för att bestiga något trevligt litet berg, och efter ett fint lössnöåk gå på mysig restaurang och äta & dricka gott i glada vänners lag.
Den här platsen återvänder jag gärna till:
Aostadalen! Här finns allt: bedårande vacker natur med fantastiska möjligheter att göra allt skoj man kan i bergen, otroligt god mat och ett väldigt varmt och genuint trevligt bemötande.
Den/det bästa restaurangen/lunchstället/fiket/baren jag vet är:
Café Brocher i St Julien en Vercors. Spännande rätter och nya kombinationer på lokala ekologiska råvaror för säsongen.
Min bästa pryl på resan är:
Reser aldrig utan en bra bok och en karta dit jag är på väg.
Min drömresa är:
Nepal, har fortfarande inte kommit dit så det börjar bli dax!
En oanad talang jag har är:
Byns bästa bagare!
Gör jag när jag inte guidar för Ski Unlimited:
Allt i allo på det lilla byggföretaget Karlsson & Kolifej i Frankrike. Ledare på längdskidläger och semesterläger för blinda och synsvaga i Schweiz.