Uppdatering om Coronavirus – Ski Unlimited

Uppdatering om Coronavirus

Viktig information gällande Coronavirus 


UD beslutade 14 mars 2020 att avråda från icke nödvändiga resor till samtliga länder i världen. Beslutet gäller till och med 14 april 2020, därefter ska en ny bedömning göras. 

Läs mer om UD:s reseinformation

Ski Unlimited följer noga UD:s rekommendationer, Folkhälsomyndighetens direktiv och Svenska Resebyråföreningens rekommendationer. 

Just nu råder extraordinära omständigheter och SRF (Researrangörers branschförening) gör följande tolkning av paketreselagen och arrangörens ansvar: https://srf-org.se/paketreselagen-satt-ur-spel/

Med tanke på en oviss situation så kan det tänkas att våra kunder får vänta på svar gällande t.ex. vem som står för återbetalning av avbokade resor/konferenser.

Vi på Ski Unlimited vill självklart hjälpa er allt vi bara kan och vi finns här för att svara på frågor och hjälpa er med av- och ombokningar om så blir nödvändigt. Vi är övertygade om att vi tillsammans hittar den bästa lösningen för just er resa.

Vi ber er ha förståelse för att detta är en extrem situation och att svarstiden på mail och telefon kan bli längre än normalt. 

Informationen är uppdaterad 15 mars 20:00