Konferensresa Mellau (barmark) – Ski Unlimited

Konferensresa Mellau / Österrike Konferensresa Mellau

April – Oktober
Mellau i Österrike - en doldis omringad av berg och härliga aktiviteter. Och vårt hotell här är något utöver det vanliga.

När

Vår- och höst är utmärkta tider att besöka Mellau. Från maj till oktober är barmarksaktiviteterna som bäst

För vem

Gruppen som vill ha både action och relax. Efter en heldag på berget med små eller stora adrenalinkickar så njuter man gärna på hotellets fina spa eller på café i den pittoreska byn.

Missa inte

En halvtimma från hotellet finns ett aktivitetscenter med vattensport, klättring och härliga ytor att hänga tillsammans. Vi avslutar med ett härligt BBQ!

I regionen Vorarlberg, vid foten av det mäktiga Kanishfluh-massivet ligger lilla byn Mellau med sina 1,300 invånare. 700 m.ö.h.  

På vintern ett riktigt snöhål, på sommaren ljuvligt grönt och perfekt för massor av utomhusaktiviteter som MTB, rafting och vandring. 

Aktiviteter

Dag 1
Efter att ha landat och välkomnats av era guider på Zürich flygplats, så kör bussarna er till Österrike och regionen Vorarlberg. Resan till ert hotell i Mellau tar ca 2 timmar. Framme lagom till lunch, så vi checkar in och går direkt till bords.

Efter en god lunch är det dags för konferens. En lätt promenad genom byn och ni når byns jättefina "folkets hus" där ni har ert/era möte/n. 

På kvällen äter vi en härlig middag - på hotellet eller kanske en enklare middag en bit upp på berget? En kvart bort med buss ligger historiska Hotel Hirschen om ni föredrar en fine dining kväll. 

Mellau Gemeindeamt

Mellau Gemeindeamt

Dag 2
När ni laddat för frukost dag två så är det dags för aktiviteter. De som valt att stanna på hotellet för en heldag med bad, relax och promenader, kan följa med en av Ski Unlimiteds guider på en förmiddagspromenad efter frukost - kanske tar ni liften upp för att vandra på högre höjd?

 

För de som valt mer action så väntar bussen som tar oss till High5 aktivitetscentrum. Här spenderar vi dagen med rafting, klättring, bågskytte och andra kul aktiviteter, med ett lunchbreak med skönt "häng" på centrets gräsmatta.
På eftermiddagen möts hela gänget upp för en "after-work" för att snacka igenom dagens äventyr. 
Middag på hotellet denna kväll.

 

Dag 3
Några av er hinner med en tidig frukost innan det är dags att åka hem. Andra har en halvdag att njuta lite till av denna vackra miljö. En tur på mountainbike tillsammans med en lokal guide, en springtur i bergen, en golfrunda eller ett par timmar med en fiskeguide? Här finns gott om förslag hur man spenderar en förmiddag om man inte bara vill njuta vid poolen!

 

Boende

  • Hotell Die Wälderin

    Välkommen till detta nya och fräscha sport- och wellness hotell, beläget endast 60m från liften ”Mellaubahn” som tar er direkt upp mot bergen, vare sig det är vandring eller skidåkning som står på schemat. På vintern kan man åka skidor fram till hotellets dörr.

    Hotellet har en stor wellness avdelning med både inomhus- och utomhuspool, gym, bastu och jacuzzi, allt tillgängligt för dig som gäst. Här finns också en mindre konferenslokal för ca 15 personer. De ljusa och rymliga rummen har alla en egen loungedel med utsikt och i den rymliga restaurangen serveras goda måltider.

Våra guider är där för er

Våra guider finns alltid med på plats, bara för er, helhjärtat och så diskret som ni önskar. Våra guider kan orten, har kontakterna på plats och vet hur man förgyller såväl en middag som en busstransfer. De kan koordinera ett event för femton till flera hundra deltagare och ändå alltid vara personliga. De ser till att allt flyter så att ni kan koncentrera er fullt ut på det som är resans syfte. Guiderna är vår stolthet och en garanti för att ni får en lyckad konferensresa.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.