Konferensresa Kroatien – Ski Unlimited

Konferensresa Split / Kroatien Segling i Adriatiska havet

Maj – Oktober
Ni börjar er resa i Split, en gammal stad med en rik historia som sträcker sig över 2000 år tillbaks i tiden. Med sitt vackra läge på en halvö i södra Kroatien, i landskapet Dalmatien, har Split länge fungerat som en port till den världsberömda kroatiska skärgården. Split är med sina nästan 200 000 invånare Kroatiens näst största stad och charmerar årligen tusentals turister med sitt vackra läge vid det klarblåa Adriatiska havet, sin gamla historia och det rika kultur- och nöjeslivet. Här blandas historia med ett livligt nöjesliv och många restauranger som serverar gastronomiska upplevelser från det kroatiska köket.

När

Att segla i Kroatien är som bäst under maj, september och oktober.

Aktiviteter

För vem

För gruppen som vill byta konferensrummet mot sittbrunn och kristallklart hav.

Missa inte

Morgondoppet och kvällsdoppet i det klara turkosa vattnet, aftersail i sittbrunnen efter dagens segling.

Efter en dag i Split går ni ombord på era fina segelbåtar för några härliga dygn på havet. Ombord på er egen segelbåt finns massor av tid att njuta och samla kraft efter hårt arbete hemma. Allt som behövs för en kryssning i form av frukost och lunch tas med på båten.

När vi inte seglar ankrar vi upp i en vik för att få i oss lite mat och svalka av oss i det klara vattnet. Vi på Ski Unlimited bemannar båten och förutom att trimma er på seglingen kommer vi se till att ni har allt ni behöver. Varmt välkomna till en segling i den Kroatiska ö-världen!

Rutt

Seglingsrutten är inte spikad än utan arbetas fram tillsammans mer er och era specifika önskemål samt kan också komma att justeras på plats i förhållande till väder och vind. I området kring Split finns det dock flertalet vackra pärlor som våra guider känner till, där vi antingen stannar för en lunch, en simtur eller lägger till för natten.

Ett av stoppen kan till exempel bli Hvar, en ö som ligger på lagom dagsseglingsavstång från Split. Hvar stad är en mysig semesterort med mycket vacker natur och fina gamla mysiga hus. Här finns också ett sjudande nattliv för den som önskar festa in på småtimmarna. Vidare seglar vi mellan de vackra öarna i adriatiska havet och väljer vackra hamnar eller vikar för en härlig middag vid havet.

Boende

  • Båtarna

    Vi kan erbjuda olika båtmodeller, allt beroende på gruppen storlek och era önskemål. Guiderna med skepparmössan på är hörnstenen i vår produkt! De hjälper er dygnet runt från ankomst till avresa. De hissar seglen, fixar bästa lunchviken, ser till att middagen blir en fest och mycket mer så att ni kan ägna er åt resans syfte.

    Med kontaktnätet på plats och målet att överträffa era förväntningar kommer ni att överraskas av servicenivån. Guiden är kapten på skutan och fördelar uppgifterna för att få maten på bordet och båten i hamn på ett säkert sätt. Tillsammans med dem lägger vi upp ett program som innehåller det som är viktigt för er.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.