Säljare sökes 2023 – Ski Unlimited

Säljare sökes 2023

Vill du vara en del av vårt vinnande lag?

Ski Unlimited är en researrangör som tar fram unika, kundanpassade företagsresor till några av Europas finaste platser. Vi är idag 8 passionerade medarbetare, med huvudkontor i Stockholm men med medarbetare som arbetar från både Åre, Göteborg och Frankrike. Vi tror på att skapa aktiva möten som känns, med stor omtanke om gästen. Vi genomför varje år upplevelserika B2B-resor på snö, berg, hav & land. Vi har kommit stärkta ur pandemin och 2022 gjorde vi all time high resultat och vi fortsätter att växa & utvecklas.

Vi månar om att vara en arbetsplats där våra anställda ska trivas och känna att vi utvecklas. För några av oss är det passionen för produkten som står främst, för andra är det flexibiliteten och den stora friheten under ansvar det allra viktigaste. Att få arbeta tillsammans med glada & busiga kollegor är en annan faktor som är viktig för oss. Oavsett drivkraft så genomsyrar passion, omtanke & nyfikenhet allt vi gör.

Vi söker nu en driven och social säljare. Vem är du då?

Du är en riktig doer som går igång på att få saker gjort och att hjälpa andra. Du tycker det är kul att prata i telefon samtidigt som du kan konsten att verkligen lyssna på motpartens behov. Vi är öppna för att välkomna en ny kollega som är junior eller mer senior, allt beroende på vilken erfarenhet du besitter.

En typisk arbetsdag finns inte – men du kommer få jobba med allt från att boka in nya kundmöten till att lära dig mer om nya resmål till några av världens vackraste platser. Hjälpa till att skapa snygga offerter och förhandla med underleverantörer – det är andra saker som kommer vara vardagsmat för dig.

Dessutom kan du skriva under på följande:

- Du har hög energinivå och en positiv inställning till livet

- Du har ett stort eget driv och är inte den som ger upp i första taget

- Du har lätt för att lära dig nya saker och tycker det är kul

- Service och kvalitet känns naturligt för dig

- Du tycker om att bygga och vårda relationer

- Du är en social, prestigelös kameleont som man gillar att hänga med.

- Du vänder motgångar till lärdomar

- Du är noggrann och har känsla för färg och form, att det du lämnar ifrån dig är snyggt och korrekt

- Du ser din arbetsplats som en viktig del av din tillvaro – inte bara ett sätt att betala räkningarna.

- Du älskar att resa och har en aktiv livsstil

- Du talar och skriver svenska på exemplariskt bra nivå och är helt bekväm med engelska som komplement.

- Du är van vid mycket hårt arbete i perioder

- Officepaketet – är en piece of cake för dig

Start: Maj 2023 eller enligt överenskommelse.

Omfattning: 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Plats: Vårt kontor i Stockholm. Möjlighet finns att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan efter avslutad provanställning och överenskommelse.

Går du igång på ovan? Mejla till frida@skiunlimited.se med rubriken ”Säljare Ski Unlimited”. Lämpliga kandidater intervjuas löpande, så ansök redan idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vännerna på Ski Unlimited

Ski Unlimited bildar med 9 rese- och eventbolag den moderna resekoncernen Unlimited Travel Group (noterad på Nasdaq First North Growth Market). Stark passion, nyfikenhet och ett högt kvalitetsmedvetande förenar oss. Vi sätter våra kunders upplevelse främst. Var och en är vi passionerade specialister - tillsammans är vi UNLIMITED. 

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.