Jobba som projektledare i Stockholm

Driven projektledare sökes 2023

Vill du vara en del av vårt vinnande lag?

Ski Unlimited är en researrangör som tar fram unika, kundanpassade företagsresor till några av Europas finaste platser. Vi är idag 8 passionerade medarbetare, med huvudkontor i Stockholm men med medarbetare som arbetar från både Åre, Göteborg och Frankrike. Vi tror på att skapa aktiva möten som känns, med stor omtanke om gästen. Vi genomför varje år upplevelserika B2B-resor på snö, berg, hav & land. 2022 gjorde vi all time high resultat och vi fortsätter att växa & utvecklas.

Vi månar om att vara en arbetsplats där våra anställda ska trivas och känna att vi utvecklas. För några av oss är det passionen för produkten som står främst, för andra är det flexibiliteten och den stora friheten under ansvar det allra viktigaste. Att få arbeta tillsammans med glada & busiga kollegor är en annan faktor som är viktig för oss. Oavsett drivkraft så genomsyrar passion, omtanke & nyfikenhet allt vi gör.

Vi söker nu en driven, problemlösande projektledare. Vem är du då?

Du kommer driva parallella projekt av varierande storlek och till olika destinationer. Du har eget budgetansvar och mycket kundkontakt på olika nivåer. En typisk arbetsdag finns inte – men du kommer få jobba med allt från att skapa detaljerade körscheman till att agera rådgivare till våra kunder. Att genomföra kundmöten, administrera anmälningssidor och förhandla med underleverantörer – det är saker som kommer vara vardagsmat för dig.

Saker som du utöver ovan ser som självklarheter:

- Hög energi & positiv inställning till livet.

- Älskar att resa & har en aktiv livsstil, gärna med skidåkning som ett av dina intressen

- Van att arbeta självständigt och att driva ditt eget arbete framåt.

- Du går i gång på problemlösning och ser möjligheter snarare än problem.

- Dokumenterad erfarenhet av projektledning.

- Gärna erfarenhet från resebranschen eller eventindustrin.

- Trivs när det är ordning och reda och van att prioritera. På riktigt. Missa en deadline? Det vet du inte ens vad det betyder.

- Din arbetsplats är en viktig del av din tillvaro – inte bara ett sätt att betala räkningarna.

- Talar och skriver svenska på mycket bra nivå och är helt bekväm med engelska som komplement. Kan du ytterligare språk som till exempel spanska är det en guldstjärna i kanten.

- Van vid mycket hårt arbete i perioder.

- Officepaketet – piece of cake. Du heter Excel i förnamn och Outlook i efternamn.

- Service & kvalitet känns naturligt för dig.

- Du är en social, prestigelös kameleont som man gillar att hänga med.

Start: Maj 2023 eller enligt överenskommelse.

Omfattning: 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Plats: Vårt kontor i Stockholm. Möjlighet finns att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan efter provanställning.

Går du igång på ovan? Mejla till frida@skiunlimited.se med rubriken ”Projektledare Ski Unlimited”. Lämpliga kandidater intervjuas löpande, så ansök redan idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vännerna på Ski Unlimited

Ski Unlimited bildar med 9 rese- och eventbolag den moderna resekoncernen Unlimited Travel Group (noterad på Nasdaq First North Growth Market). Stark passion, nyfikenhet och ett högt kvalitetsmedvetande förenar oss. Vi sätter våra kunders upplevelse främst. Var och en är vi passionerade specialister - tillsammans är vi UNLIMITED. 

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.