Konferensresor med tåg. Res hållbart med tåg | Ski Unlimited

Tågresor

Intresset för tåg som färdmedel är mycket större än på länge och det tycker vi är bra. Ski Unlimited värnar om den värld vi lever i och håller oss i framkant när det gäller nya och hållbara sätt att resa. Vi erbjuder därför våra resenärer att, där möjligheten finns, välja tåg som färdmedel.

Turism för med sig både positiva och negativa effekter. Att resa är ett sätt att vidga sina vyer och skapar förståelse för andra kulturer. Att resa på konferensresa med Ski Unlimited svetsar samman gänget och får grupper att växa tillsammans. Vi tycker att man fortfarande ska ha möjlighet att resa men det är dags att se över sättet vi tar oss fram på och, där det är möjligt, välja alternativ.

Exempelresor

 • Åre / Sverige  

  Åre är Skandinaviens mest internationella skidort, grundat 1909 och blev för ett par år sedan utsedd till en av världens bästa skidorter. Det var resemagasinet Condé Nast Traveller som rankade de tio bästa alpina turistmålen i världen och Åre placerade sig på denna lista. Det som lyftes fram var att Åre passar alla typer av skidåkare, har en bra afterski och ett stort utbud av aktiviteter utöver skidåkningen.

 • Järvsö / Sverige  

  Hälsinglands pärla

  Släpp loss kreativiteten och leklusten i Hälsingeskogarna. Sveriges andra alpina anläggning invigdes år 1937, vilket var en stor dag i Järvsö. På åttiotalet påbörjades utbyggnad av systemet och det utvecklas hela tiden till att skapa en skidort som har snötillgång tidigt på säsongen.

 • Järvsö / Sverige  

  Järvsö erbjuder varierande upplevelser året runt. Ni kan cykla downhill- och crosscountry, cykla i Järvsö Skills Park med pump tracks, dirt- och teknikområde. Gå sköna vandringar, paddla i forsen eller lära er mer om våra stora rovdjur på Järvzoo.

 • Åre / Sverige  

  Att Åre inte bara är en vinterdestination är nu för tiden ett välkänt faktum. Under snön döljer sig en fantastisk värld som måste upptäckas! Det spelar inte någon roll om du söker avkoppling och tystnad eller fart och fläkt, här finns något som passar alla.

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.