Vågsurf/kitesurf – Ski Unlimited

Vågsurf/kitesurf

Kitesurfing är en våghalsigare form av vindsurfing. En härlig mix av wakeboarding, drakflygning, segling och till viss del fallskärmshoppning. Sporten är 100% vindberoende. Man startar från en plan yta där man pumpar upp luftfickor med draken. Sen stiger man på brädan som ligger i vattnet och ger sig iväg. Kicken när allt funkar är magisk!

Resor med Vågsurf/kitesurf

 • Granada & Gorafe / Spanien

  Andalusien är Spaniens sydligaste region och kallas bland annat för Porten till Europa. Här möts två kontinenter och två hav vilket bidrar till de kontraster som utmärker området. Morerna hade sitt starkaste säte här och präglade området under närmare 700 år. Mixen av de olika kulturerna gör sig påmind vart man än kommer.

 • Island / Island

  Sagornas ö

  Så nära men ändå så långt borta. Sagor, islandströjor och mytomspunnen kultur. Island är en vulkanö som bjuder på ett mycket vackert och varierat landskap. När man flyger in mot Keflavik känns det som att man ska landa på månen. Naturen känns väldigt exotisk.

 • Cascais / Portugal

  Portugals Riviera

  Estorilkusten har i många år kallats för Portugals motsvarighet till Franska Rivieran. Här möts gammalt och nytt i en vacker symbios längs med havet, på nära avstånd från det pulserande storstadslivet i Lissabon.

 • Gotland / Sverige  

  Magiska Gotland

  Du behöver inte resa långt för att uppleva något exotiskt. På Gotland går det snabbt att glömma vardagens måsten, koppla av och inspireras. Dessutom är utbudet av aktiviteter nästan obegräsat, här finns något för alla!

Är ni intresserade av en resa anpassad just för er?

Att kontakta oss innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.